Årstiderna
Årstiderna levererar 100% ekologiska matkassar till över 300 orter i Sverige. Fokus ligger på det gröna – i våra matkassar spelar grönsakerna huvudrollen, istället för att endast vara ett tillbehör. Utöver våra matkassar har vi även ett brett sortiment av andra helt ekologiska godsaker. I vår frukt- och gröntavdelning finns allt från råvarulådor med frukt och grönsaker till olivolja, juice och choklad.

Varorna levereras i en trälåda som vi återanvänder så många gånger som möjligt. Vår vision är att Årstiderna återskapar den nära förbindelsen mellan jordbruk och matlagning. Vi brinner för odlandet av jorden, att äta efter säsong och glädjen över fina råvaror, sundhet och smakupplevelser.

Hos Årstiderna arbetar vi varje dag med att återskapa "jordförbindelsen" - sambandet mellan jorden, odlarna och maten vi äter. Vi har två egna gårdar och ett tätt samarbete med alla de ekologiska gårdar som vi beställer från. Råvarorna ska inte förarbetas mycket och transportsträckorna ses igenom och förkortas så mycket det går.

Erbjudande:
20% rabatt på första matkassen eller lådan. Koden finns i Ekoappen.