Fönsterputs och fasadrengöring utan giftiga kemikalier!

Boka Strand fönsterputs, fasadrengöring, fastighetsservice idag. Med Ekoappen får du dessutom rabatt på första bokningen. Kolla i appen så hittar du. 

"Vi är ett litet företag med stort hjärta som tycker att det är viktigt att arbeta hållbart och att ha roligt på jobbet. Vi arbetar i huvudsak med miljövänlig fastighetsvård såsom fönsterputs, solpanelsrengöring och fasadtvätt hos både privatpersoner och företag där vi i den utsträckning det går använder ultrarent vatten istället för kemikalier. 

Våra grundvärderingar är hållbarhet och omtanke. Omtanke om kunderna, omtanke om varandra och om miljön. Vi har funnits i Stockholmsområdet sedan 2009 och arbetar i Nacka, Värmdö, Saltsjöbaden & Nyköping med omnejd."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln