Biologiskt nedbrytbart mobilskal

Jag har länge sneglat på miljövänliga och giftfria mobilskal, som den ekonörd jag är. Så jag blev väldigt glad när jag fick chansen att testa iNatures skal ifrån Ekostuff

Info från Ekostuff:
Varje år tillverkas miljontals mobilskal i plast eller silikon, vilket skapar en enorm mängd material som inte är miljövänligt och är hälsofarligt.

iNature har skapat den miljövänliga lösningen mot gifterna och plasterna. iNatures produkter har utformats för att ha en noll-påverkan på planeten. Förpackningarna är återvinningsbara, färgerna är naturliga och giftfria och själva produkterna är nedbrytbara. Att använda biologisk plast är bästa lösningen enligt dem.
 

Känslan av att få kartongen med skalet i handen var verkligen eko - en fin förpackning i papp, enkel men snygg. Skalen finns i många glada färger, vilket jag gillar.

Skalet var lätt att få på och skyddar bra runt om hela mobilen. 

Efter att ha använt skalet i ca två månader märkte jag tyvärr att det verkar torka och krympa lite. Detta har resulterat i att skalet har gått sönder på det tunnaste stället och att det inte skyddar framsidan lika bra längre. Jag har förstått det som att skalen har en begränsad livstid på grund av detta och att jag troligen fick tag i ett skal som inte var så "färskt".

Trots att skalet har krympt, är jag ändå ganska nöjd eftersom jag slipper plastiga skal med BPA och ftalater i. iNature är också ca 30% billigare är konkurrenten Pela. Dock vet jag inte vad livslängden på Pelaskalen är, så de kanske lönar sig att köpa i det långa loppet.

Om du är sugen på att testa iNatures skal eller andra miljösmarta produkter hos Ekostuff, hittar du en rabattkod i Ekoappen. 

Har du testat något annat giftfritt och miljösmart mobilskal som du är nöjd med? Kommentera! :)
 

Etiketter: tips recension

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln