Menskopp rockar i alla lägen!

Jag har använt menskopp i många år och har alltid varit supernöjd. Det finns ju liksom bara fördelar med det! Du sparar pengar, du sparar enormt mycket på miljön och du sparar på dina sköra slemhinnor.

Det sägs att en kvinna använder ca 11 000 engångsskydd under sin livsstid. Tänk vad mycket det blir tillsammans. Och tänk hur mycket sopor det skulle spara om alla bytte till menskopp. Massor! Dessutom innehåller o-ekologiska mensskydd rester av giftiga bekämpningsmedel. Det vill i alla fall inte jag ha i min kropp. Så jag kommer alltid fortsätta med menskopp och även tipsa alla kvinnor jag känner om det. 

Den senaste menskoppen jag har testat är Flowcup. Jag är mycket nöjd med den och rekommenderar den varmt. Koppen är lätt att föra in och har en liten knopp att greppa i vid uttagandet. Knoppen är dessutom bra för de som är lite känsliga down there. ;)

Det finns en del kvinnor som inte är helt bekväma med menskopp och som inte riktigt vågar prova på grund av hanteringen av blodet. Jag säger bara: en kommer över det! Det är bara lite blod från dig själv. Samma som kommer ifrån näsan vid näsblod. Lär känna din kropp och försök bli mer bekväm. Det är värt det! Plånboken, miljön och hälsan kommer att tacka dig. :D

Flowcup säljer mjuka och bekväma menskoppar i 100% medicinskt silikon.

* 100% medicinsk silikon
* Mijövänlig
* Ekonomisk
* Fri från kemikalier
* Donation ingår

Varje person som köper en Flowcup skänker samtidigt en Flowcup till en ung behövande i Sydafrika eller Namibia via ett samarbete med Star for Life. Alltså One for One. Hur sjysst är inte det då? <3

Du som använder Ekoappen hittar en rabattkod för köp av Flowcup. Kolla i appen och tipsa gärna vidare. 
 

Etiketter: nyheter tips recension

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln