Damn vilka cookies! <3

Här kommer en smattig och nyttig nyhet!

"Välkomna in och prova våra hälsosamma och naturliga kakor! Vi presenterar dem under namnet Damn good ’n healthy cookies. För det är precis det det handlar om, förbannat goda och nyttiga kakor utan tjafs, fejkfria och fria från dåligt samvete. Äntligen kan du unna dig en god kaka och samtidigt fylla på vitaminförrådet, ge matsmältningen en skjuts och ge hjärtat hälsosamma fetter.

Välkommen att granska våra ingredienser. Vi använder endast naturliga ingredienser och till största mån ekologiska. Inga konstigheter helt enkelt.

Vi har valt bort att använda oss av gluten och mjölkprodukter och våra kakor är dessutom veganska. Som sötning använder vi oss av naturens egna sötning och som med alla våra ingredienser, vill vi endast ha med det som kan tillföra något gott för kropp och själ.

Du hittar Damn cookies på Konditori Christins i Karlshamn. Vi som producenter söker även nya återförsäljare. 

Konditoriet är ej ett ekocafé (än). Men kaffet är ekologiskt och vi har flera sorters eko-te, juice och kombucha."

 

Etiketter: nyheter ekoföretag fika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln