Fluffigt, mjukt & ljuvligt

Jag älskar ju produkter som är helt ekologiska, naturliga och med så lite ingredienser som möjligt. Naturalis skickade ett gäng spännande produkter till mig nyligen som uppfyller dessa önskemål. Bland annat ska jag prova ansiktsserum och cellulitolja (ska bli spännande!). Men första produkterna jag har luktat på och smetat på min hud är två stycken body butter. 

Beskrivningen på hemsidan säger: "Mycket näringsrik, återfuktar och gör huden mjuk och silkeslen. Perfekta lösningen för torr hud." Det kan jag verkligen skriva under på! Konsistensen är ganska fast, men så fort du får den i handen smälter den till en härlig lätt olja. Det är lätt att smörja ut och doften på båda är behaglig. "Royal Touch" luktar svagt av kakaosmör och "Rose Pampering" har en lite mer tydlig lukt av just ros. Huden blir verkligen silkeslen och passar perfekt på en torris som jag. Innehållet hurrar jag också över! :)

Naturalis har ju en rabattkod för dig som använder Ekoappen. Kika där om du är sugen på att testa dessa body butters eller andra härliga produkter för hud och hår. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln