Enkelt med hjälp av Annie <3

Annies Enkla vill inspirera och ge möjlighet till en mer hållbar vardag. Här finns helt ren och ekologisk hud- och hårvård som gör det enkelt att göra bra val!
 
Annies Enkla finns till för dig som vill veta vad du smörjer på kroppen och sköljer ut i avloppet. För dig som är väl medveten vilka tillsatser som bör undvikas eller för dig som nyss fått upp ögonen för ekologisk och ren kroppsvård och är lite villrådig. Här har granskningen redan gjorts, med hårda krav.

En plats där du kan konsumera bra produkter, men också få tips och inspiration till hur du kan leva enklare med det du redan har hemma. Havregrynen som blir perfekt mild tvätt till känslig hud och honungen till en renande och avslappnande ansiktsmask. Tankar kring att leva mer av vad jorden har att ge, självhushållning och gårdslivet får också utrymme i bloggen.

Erbjudande: 
10 % rabatt på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln