Zero Waste i Malmö! <3

Åh vad jag önskar att det fanns sådana här butiker i varje stad!

Gram är Sveriges första förpackningsfria livsmedelsaffär. Vi banar vägen för ett mer hållbart sätt att handla mat. Allt säljs förpackningsfritt i lösvikt. Vi uppmuntrar och gör det lätt att ta med sina egna återanvändbara förpackningar. Detta för att slippa slänga något hemma.

Vi erbjuder idag ca 200 olika ekologiska och närproducerade produkter, inklusive torrvaror (pasta, ris, bönor, müsli, nötter, kryddor, sötsaker, m.m.), flytande varor (oljor, vinäger, honung och sirap) och hushållsprodukter (diskmedel, tvål, tvättmedel, m.m.). 

Du som använder Ekoappen får 10% rabatt på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen. :D
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln