Mums, mums, mums & nyttigt i Götet! 

Blir du sugen eller blir du sugen på att käka hos Happy M Kitchen när du läser detta? :D

"Mat och välbefinnande hänger ihop och vi vill inspirera så många som möjligt att äta riktigt bra på ett lustfyllt sätt. Restaurangen är hjärtat i verksamheten. Det är här vi lagar all mat – även den som hämtas i Happy M Café av privatpersoner, företag och organisationer. 

Vi använder de bästa ingredienserna och så mycket som möjligt är ekologiskt. Menyn innehåller grönsaker i alla dess former, fisk, skaldjur, fullkorn och annat som både smakar och gör gott. Här finns noggrant utvalda eko- och naturviner, öl och andra drycker. 

Vi erbjuder frukost, lunch, middag, fika, snacks, naturvin, eko-öl, lördagsbrunch, 21-dagars detox, matlagningsklasser och kallpressade, ekologiska juicer som vi varsamt gör för hand."

Erbjudande: 
10% på ett köp. Koden finns i Ekoappen. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln