Handtillverkade ljuvliga tvålar <3

Välgörande härliga tvålar hittar du hos Annas Kuckelimuck. Har du testat någon redan kanske? Kika i appen för att ta del av erbjudandet! :)

"I ett litet rött hus mitt på Gotland, tillverkar jag mina tvålar för hand.

Anna heter jag, min mamma tycker jag håller på med kuckelimuck, så jag kallade mitt företag för det. Jag tillverkar ekologiska tvålar, för hand och i små satser. Jag försöker använda så många närproducerade råvaror jag bara kan i mina tvålar, bland annat honung från egna bin och ringblommor från egen trädgård.

Hos mig kan du hitta tvålar både för kroppen och håret, tvålar för fläckborttagning och tvålar för din fyrbenta vän. Jag hoppas och tror att hantverket kring tvål och vetskapen om vad en tvål innehåller ska kunna spridas till alla."

Erbjudande:
10% rabatt på köp. Koden finns i Ekoappen.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln