Månadens Gröna Företag - Meretes 

Meretes ligger i Umeå, men de har även en webbshop för utomsocknes. I butikens “hjärta” finns ett ekbord med sittplatser där du kan dricka en ekologisk espresso eller kanske en svalkande dryck. Sedan hjälper de dig att hitta hudvårdsprodukter, makeup eller vad du kan tänkas behöva få guidning till i den “ekologiska djungeln”.

Butiken erbjuder alltid färsk frukt och i viss mån grönsaker, efter säsong. Dessutom erbjuder de leverans till företag centralt i Umeå. Du ska alltid kunna hitta “det extra” hos Meretes, som du inte hittar någon annanstans. I helhetskoncepetet ingår möjligheten att boka in en exklusiv ekologisk ansiktsbehandling eller massagetid, eller en hudanalys/rådgivningstid.

Det finns även ett stort urval av rooiboste, grönt, vitt, svart, örte och chai i lösvikt här. Alltid ekologiska och underbart goda!

Meretes säljer även kilovis och är ditt företag intresserat av att beställa detta, kontakta butiken för offert.

"Meretes Butik har funnits sedan 1998 och jag startade den eftersom jag tyckte att det fattades en butik med ett helhetsperspektiv på vad vi människor behöver. 

Jag har samlat ihop ett sortiment som växer och utvecklas hela tiden, men inriktningen är klar. Du ska som kund känna dig säker på att produkterna på våra hyllor är av bästa kvalitet."
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln