Naturligt & Ekologiskt Solskydd

Så här gullig kan en vara som har smort sig i smyg. Så här gullig kan en vara som har smort sig i smyg.

Det här blogginlägget skulle ju ha kommit i våras, med tanke på vår fantastiskt soliga sommar! Men då hade vi inte hunnit prova solkrämen och den var slut hos Naturalis. Så recensionen kommer nu istället. Sommaren är ju inte slut än. :)

Solkrämer har ju diskuterats hett på sista tiden. De vanliga solskydden som finns i affärerna är skadliga för både hälsan och miljön, då de innehåller en massa dåliga ingredienser som förstör våra hav och verkar hormonstörande för oss människor. Inte många märken producerar helt rena varianter. Wooden Spoon är ett av få faktiskt. Den innehåller bara solrosolja, zinkoxid (ej nano, obestruken), kakaosmör, sheasmör, kokosolja, bivax och E-vitamin. Så för mig känns den säker att stryka på huden.

Det bästa är ju att skydda sig genom att vara i skugga, klä sig heltäckande, inte vara ute mitt på dagen - ja ni vet. Men hur lätt är det när det är 30 grader varmt och alla bara vill bada hela dagarna? Sol är ju bra för kroppen, vi bildar D-vitamin när vi utsätts för solens strålar. Så jag smörjer inte i tid och otid, utan när vi är ute mycket. Mest ansikte, armar och känsliga magar på nakna tvååringar. 

Den här solkrämen är inte bara sjysst i innehåll, utan den funkar också! Bra va? Den är lätt att applicera, en blir inte kritvit, utan den går in bra i huden. Inga brända kroppsdelar den här sommaren inte, trots Greklands-hettan. Så jag kan varmt rekommendera den! 

Ni hittar Wooden Spoons solkrämer hos Naturalis. De har dessutom 10% procent rabatt på ett helt köp augusti ut. Rabattkoden finns i Ekoappen såklart! :D

Etiketter: recension test solskydd

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln