Ekologiskt godis, yum yum!

Vilken är din favoritpåse ifrån Eco-Vital

Godiset utmärker sig genom en god, naturlig smak och ingredienserna väljs ut med omsorg.Det innehåller en hög andel ekologisk fruktjuice och inget vitt socker. Sötman kommer från majssirap och oraffinerat rörsocker. Vid framställningen sänks temperaturen när det är dags att tillsätta fruktjuicen så att fler vitaminer och mineraler bevaras.

Eco-Vital erbjuder ett 20-tal smaker att välja mellan och förpackningarna tilltalar såväl vuxna som barn. Många är fria från gluten och laktos, flera är även fria från gelatin vilket passar dig som avstår animaliska produkter.

*Ekologiskt
*Fri från färgämnen och smaktillsatser
*Hög andel fruktjuice

Du hittar Eco-Vital på bland annat ICA och Hälsokraft, Apotea.se, Bodystore.se, Mathem.se, Mat.se, Starkvegan.se, Happygreen.se, Grongava.se, med flera.


Bli återförsäljare idag! Kontakta oss på V-sell för mer info. 

Erbjudande för företag:
15% på första ordern. Koden finns i Ekoappen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln