Vackra ekologiska & svenska textilier 

Har du någon av alla Ekelunds vackra textilier hemma? Perfekta julklappen till den medvetne! <3

Vardag och fest.
Form och funktion.

Välkommen till familjen Ekelund. Hur ska ett varumärke som funnits i hundratals år, fortsätta att tilltala den moderna människan – dagens konsument? Kanske är det en än större utmaning idag, när slit och släng är normen. Vi möts alla av ett överflöd av budskap och utbud, varje dag. Därför ställer vi på Ekelund oss den självklara frågan: hur fortsätter vi, ett familjeföretag med anor från 1600-talet, att hålla oss aktuella? Vi vet redan svaret.

Vi vet att vår kvalitetstextil och vårt varumärke med sina goda värden fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ. Både idag och kanske i än högre grad i morgon. Företaget Ekelund kommer från Viskadalen, en bygd präglad av envishet, sammanhållning och entreprenöranda. Eftersom tillverkningen sker hos oss här i Horred har vi full kontroll på varje led i produktionen. Vi vågar stå för kvalitet, hållbarhet och förnyad tradition. När vi kombinerar dessa värden med ett samtida uttryck och sortiment som ligger rätt i tiden, får vi produkter som hittar en naturlig plats i människors vardag.

Våra produkter hjälper till att skapa vackra och älskade hem - vi skapar hemlängtan.

Erbjudande: 15% rabatt på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen.

Nya återförsäljare: 10% rabatt på första ordern.
Kontakta Johanna Ekelund: johanna@ekelunds.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln