Uppfräschning inför bröllopet ❤

I slutet av maj gifter jag mig med mannen i mitt liv. Så därför har jag påbörjat vägen till bröllopshår hos Bruns Frisörer i Malmö och Lund. 

I grunden är jag klassisk svensk råtta. Jag slutade färga med konventionella färger för drygt fem år sedan. Sen dess har jag bara använt örtfärger för hemmabruk. Det har fungerat ganska bra. Inga dramatiska superskillnader, utan bara lite uppfräschning liksom. Men nu kände jag att det var dags för ett proffs att tag i barret.

Min önskan är att så giftfritt som möjligt ändå gå åt ett lite ljusare håll igen, tänk Strawberry Blonde/Caramel Blonde och gärna en balayage för att det ska kännas naturligt. Eftersom jag har en massa örtfärg i håret sedan innan, så är det lite trixigare att få till såklart.

När jag kom till urgulliga Nanna på salongen i Malmö, började hon med att göra en detox på mitt hår. Efter att vi tillsammans bestämt att vi skulle börja försiktigt, så gjorde hon några uppljusande testslingor på frihand. Den blekningen är dammfri och är en blekning från Farouk där man uteslutit de skadligaste kemikalierna. Resultatet blev bra och såg ut som solkyssta slingor som smälte in bra i det övriga håret. 

Efter slingorna satte Nanna en ljusbrun örtfärg med lite rött i, för att ge en jämnare färg på hela håret. Allt avslutades med uppklippning för att trolla fram mina lockar mer. Håret fick en fin naturlig uppräschning och lockarna faller mycket finare än innan. 
 


Jag har använt Bruns Products schampo och balsam, samt hårsufflé under några år. Jag tycker verkligen att de är de absolut bästa ekologiska och naturliga hårprodukterna som finns på marknaden! De stöttar håret och är lätta att använda. När jag kom hem från Malmö bestämde jag mig även för att investera i deras Hårmask No. 22. Jag hade läst recensioner som var helt fantastiska och tänkte att de nog måste överdriva. Men när jag stod där i duschen och sköljde ur hårmasken, var jag själv helt lyrisk. Håret kändes så där lent när man har använt den där llla tuben i den syntetiska hemmahårfärgen (som jag slutade använda för länge sen ju).
 

Bruns Products är alla jättedryga och räcker länge. Jag tvättar ju bara håret var 4-5:e dag, så mina hinner faktiskt till och med bli gamla innan jag använt upp dem. Men de är verkligen värda sitt pris och gör skillnad på håret. Se till att köpa provflaskorna först, för att hitta rätt schampo och balsam också. Det är verkligen skillnad på de olika sorterna, alla hår fungerar ju inte likadant. 
 

Tidigare har jag ju berättat om att mitt hår lever sitt egna liv. Det finns ingen logik i hur det beter sig olika dagar. Samma rutin kan te sig så himla varierande i resultat. Men jag måste säga att min klippning och färgning tillsammans med de nya hårvårdsprodukterna faktiskt har gjort ett rejält lyft för mitt bångstyriga hår. Det har mer liv, är mjukare, lockarna är finare och det är mer styrsel på det. 
 

Så jag kan verkligen rekommendera ett besök på Bruns och att testa deras produkter! Nu längtar jag jättemycket till nästa besök, när vi ska ta oss ett steg närmre min bröllopsfrisyr. 

❤ ❤ ❤

Dessa är de produkter jag använder hemma:

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln