Visst vill du väl bära skor och väskor som är både miljösjyssta och veganska? Hos Green by Me hittar du snygga och moderiktiga skor, väskor och accessoarer som är etiskt och miljövänligt tillverkade. 

Det ska vara enkelt att vara modeintresserad och samtidigt vara en medveten konsument!

Erbjudande: 
15 % rabatt på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: skor väskor accessoarer

Gillar du yogamys, honung och inredning? Då är Jacobs Butik något för dig! De har även gårdsbutik i Skåne som är öppen enligt ök. 

Honung och andra biprodukter från egen bigård. Yogakläder och utrustning i naturliga material. När- och/eller härproducerade livsmedel.

Jacobs butik är för dig och ditt hem. Här finns kläder i ekologisk bomull, doftljus, unik handgjord keramik, presenter, handplockande inredningsdetaljer med mera.

Erbjudande: 15 % rabatt på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: yoga nyheter skåne

Visst bryr du dig väl lika mycket om miljön som Lks Städservice?

De bryr sig om miljön och hälsan för sina kunder och anställda. Därför har de skapat sina egna rengöringsprodukter som är helt naturliga och bra för miljön. 

Dessa produkter använder de i städningen som ni också kan boka. Kom hem till ett rent och giftfritt städat hem. 

Produkterna är helt fria från kemikalier och föroreningar för både miljön och vår hälsas bästa. De är mycket glada över att kunna presentera de här nya produkterna. Ditt hem blir rent och friskt utan att använda några kemikalier.

10% rabatt. Koden finns i Ekoappen. 

Läs hela inlägget »

Du undrar varför de heter Eko & Flora såklart! En miljövänlig livsstil för en levande flora är deras slogan. Och visst vill du väl bidra till det? 

Det ska vara lätt att göra rätt! Att vara en medveten konsument kan vara en snårig djungel - Eko & Flora hjälper dig!

Vi väljer noggrant ut ekologiska, miljövänliga och naturliga produkter för att underlätta för dig i din vardag. Eko & Flora erbjuder ett brett sortiment med få och noga utvalda alternativ.

Erbjudande:
10% rabatt på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen. 

Läs hela inlägget »

Ni vet väl att Malmö har en supersmart klädbytesbutik? SWOPSHOP erbjuder dig ett enkelt, hållbart och ekonomiskt sätt att förnya din garderob.

Hitta nya, intressanta plagg och hjälp till att minska Sveriges växande textilavfall samtidigt! 

Vi har och tar emot både vintage, unika och moderna kläder, accessoarer och skor till dam, herr och barn. Vi tar även emot leksaker, barnböcker och mjukisdjur.

Tillsammans skapar vi ett bättre samhälle.

Erbjudande:
10% rabatt vid köp eller byta. Koden finns i Ekoappen. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: malmö återbruk kläder

Om du är i krokarna kring Osby och gillar hälsa och hållbarhet, bör du genast besöka Via natura! Det är en mysig butik med fotriktiga hälsoskor, örter, homeopatiska läkemedel, kosttillskott med mera. 

De erbjuder även sköna holistiska friskvårdsbehandlingar, som massage, akupressur, zonterapi, samtalsterapier och örtmedicin. Hela du står i fokus, samt hållbarhet och personligt service. 

Mer info finns på hemsidan där du kan besöka deras webbutik. Men de tycker bäst om att få träffa sina kunder på riktig. 

Erbjudande: 10% på ett helt köp. Koden finns i Ekoappen. 

Läs hela inlägget »

Letar du efter fler produkter att sälja i din ekobutik? Love me Tender satsar på framtidens hudvård, det vill säga produkter som skonar dig, djuren och naturen.

Love me Tender Organics hudvårdsprodukter är ekologiska, vegan och ej testade på djur. Det är milda och skonsamma produkter som inte innehåller alkohol och kan användas även av den som har känslig hud.

Vi söker nu återförsäljare. Det finns också möjlighet att komma till Love me Tender Ekocenter och få utbildning i produkterna och Love me Tenders signaturbehandling. Kontakta oss för mer information.

Erbjudande:
10% rabatt på första ordern. Koden finns i Ekoappen.

Läs hela inlägget »

Har du besökt MåBra Naturligt I Trelleborg någon gång? Eller kanske handlat i deras webshop? Ett fantatsiskt koncept för alla som bryr sig om sin hälsa! 

"Vi på MåBra Naturligt strävar efter att bara erbjuda våra kunder det allra bästa inom naturlig hälsa och skönhet. 

Vi strävar efter att ha ett ekotänk hela vägen fram till slutkund. Samtidigt som vi vill förmedla de bästa varorna så vill vi också sprida kunskap och inspiration till ett hälsosamt och naturligt liv i harmoni med din kropp och vår miljö."

Erbjudande:
10% på ditt första köp hos oss (gäller alla varor förutom Blendtec). Koden finns i Ekoapp

Läs hela inlägget »

Visste du att Sunne har en butik med ekologiskt och närproducerat, lösvikt och hållbart? De har även en tapasrestaurang och café med fullständiga rättigheter mitt. Delireko heter stället och oj vad jag vill dit! <3

Vi ville göra det enklare att handla hållbart och startade i juni 2018 vår livsmedelsbutik. Hos oss finner du bl.a. torrvaror och grönsaker i lösvikt, delikatesser, choklad och hygienartiklar. 

I vår lokal finner du även vår tapasrestaurang och café där vi erbjuder vällagad mat från butikens sortiment. Vi jobbar enligt zero-waste och tar tillvara på allt och menyn varierar från vecka till vecka och efter säsong.

Det finns alltid vegetariska och veganska rätter hos oss. Vill du ha ett glas vin eller en öl till maten så har vi fullständiga rättigheter.

Läs hela inlägget »

Nästa gång ni befinner i Malmö-trakten, måste ni ta ett besök hos Lendelundens Roots of Love! <3

Vi erbjuder i vårt Hälsohus ett holistiskt center med rawfood fika, vegetarisk, vegansk och helt glutenfri eko mat, underbar Yoga och meditation, Workshops, Ayurvediska konsultationer, DIY hudvård samt kurser och grupper. 

Vi producerar och säljer eko mat, superfood, hudvård, oljor samt kryddor och örter. Vi erbjuder även ekologiska råvaror för mat, hudvård, naturparfym, hudvård, skäggvård, babyvård mm.  

Vi erbjuder hälsosamma måltider, fantastisk yoga och eko chailatte, te och guldmjölk mm. 

Erbjudande: Gåva på köpet. Koden finns i Ekoappen. 
 

Läs hela inlägget »

Blogg om ekoföretag, inspiration, 

tester & mycket mer.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Etiketter