Naturlig Deo
Ekologisk deodorantcream - handgjord med omsorg för både människa, djur och natur.

Naturlig Deo Ekologisk Deodorant Cream är handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. De tillverkas i Norsjö, Västerbotten, av få och noga utvalda ingredienser. Deodoranterna finns i två olika dofter, kokos och grapefrukt, i 15ml och 60ml glasburkar. De två milda dofterna kommer från kokosoljan eller  grapefruktoljan. 

Naturlig Deo arbetar på ett naturligt sätt med att eliminera svettlukt och absorbera fukt. Fri från aluminium, alkohol, onödiga kemikaier och andra tillsatser. Naturlig Deo är unisex och vegansk och passar därför till alla. 

Ingredienser: 
* Cocos Nucifera Oil, Ekologisk kokosolja 
(mjukgörande och antibakteriell) 
* Zea Mays Starch, Ekologisk majsstärkelse 
(fuktabsorberande) 
* Sodium bicarbonate, Bikarbonat (eliminerar svettlukt, aluminiumfritt, livsmedelsklassat och finkornigt) 
* Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ekologisk jojobaolja (vårdande och mjukgörande) 
* Copernicia cerifera cera, Ekologiskt karnaubavax 
(skyddande samt höjer deodorantens smältpunkt) 
* Citrus Grandis Peel Oil, Ekologisk grapefruktolja (Bergaptenfri och antibakteriellt naturligt doftämne i deodoranten med doft av grapefrukt). Limonene finns naturligt i grapefruktoljan. 

Företaget Nordic Eco Care´s vision är att alla ska känna sig trygga med innehållet i våra produkter och därför är innehållsförteckningen också på svenska. Vi använder oss enbart av svenska leverantörer av råvaror och burkar och etiketterna trycks på det lokala tryckeriet i Norsjö. Vi gör vad vi kan för att belasta miljön så lite som möjligt genom att bl.a. återanvända förpackningsmaterial samt leverera direkt till butiker och privatpersoner för att minska onödiga transporter. Tack vare er, ökar efterfrågan på dessa produkter varje dag. 

Hjärtligt välkommen att besöka vår webshop eller mejla oss för återförsäljarpriser. 

Erbjudande:
10 % rabatt i webshopen. Koden finns i Ekoappen.

Nya återförsäljare: 10% rabatt på första ordern. Koden finns i Ekoappen.