Skogsro Spa
Webshop med ekoprodukter för hud och hår.

Spa-paket, sköna behandlingar, en ekologiskt inriktad butik i vacker och rogivande miljö eller det som blivit riktigt stort för oss, vår webshop på nätet.

Vi vill att alla ska känna av vår speciella Skogsro-känsla. Det innebär att det ska vara något extra. Det kan vara att paketet du får som är omsorgsfullt packat och med något extra i paketet. I närområdet så har vi en egen hemleverans, där vi kör ut varorna till din brevlåda eller arbetsplats utan kostnad.

I behandlingarna hos oss har vi valt att bara använda de allra finaste produkterna, från svenska och ekologiska Maria Åkerberg. Du har många MÅ-behandlingar, massage, spa och ansiktsbehandlingar att välja på.

Spa:t är en oas mitt i skogen, med en härlig trädgård intill.

Du hittar flera märken hos oss. Vi vill gärna hjälpa dig hitta rätt produkter, så ring, maila eller kom in i butiken så ger vi gratis rådgivning. Du kan även använda live-chat-rutan i webshopen. Ibland kan vi inte svara direkt, då mailar vi när vi har tid. 

Vi hjälper till med en individuell hudvårdsplan som funkar nu och på sikt. Det är viktigt för oss att du känner att du får hjälp att hitta rätt produkter. Återkoppla gärna om det är något du undrar över när du använt produkterna ett tag. 

Erbjudande:
Extra gåva! Koden finns i Ekoappen.