Igår var jag ute på Bondi Beach! Så otroligt vackert!

Först mötte jag Jonas, entreprenör från Sverige som driver business i Sydney och har bott vid Bondi Beach i 13 år. Mycket inspirerande möte!

Efter det gick jag och Nathalie runt på beachen (även fast det var lite kallt) och vi var kvar tills solen gick ner! Så vackert!

Innan dess passade vi på att äta lunch här ute på dagen och utbudet på vegansk mat var stor! Det blev en vegansk raw sallad och juice. Vi avslutade med goda lattedrycker gjorda på kokosmjölk.

Det blev en gurkmeja och matcha latte!

…..och var sin kallressad selleri juice!

Lite kul innan vi var bjudna på middag!

Så spännande att få komma hem till Belinda som är Joe Cross syster. Jag föreläste tillsammans med Joe 2017 i Göteborg och efter det har vi haft kontakt! Joe har gjort filmerna Fat, Sick och Nearly Dead 1 och 2. Här kan du se dem gratis! 

Jag pratade med Joe innan jag åkte från Sverige. Dock så har han flyttat till LA men jag blev jätteglad att få träffa hans syster med familj här i Sydney! De bjöd mig på vegansk underbart god mat! Härligt att få komma hem och se hur de bodde! Belinda driver eget och designar andras hem, hon verkar mycket duktig på detta!

De tipsade mig om en massa intressanta saker och även om en Thermomix, som kan ersätta ett helt kök! Denna pratar tydligen alla om i Sydney! Spännande och den finns i Sverige också!

Nya spännande möten i morgon! Mer om det i nästa inlägg!

Kram

Johanna – Din hälsohero

Din hälsoheroHälsaJohanna BjurströmKostLivet som JohannaSkönhet