Hej! 

Nu är det inte många dagar kvar till jul! 

Under julen brukar jag ha som tradition att skriva upp mina mål och visioner inför nästa år. Sedan brukar jag även se tillbaks på de mål jag hade satt upp under året som gått. Alltid lika kul att se sina mål förverkligas. Stolt och glad! 

En av de mål jag hade under 2019 var att göra klart mitt Beauty Mastery Program, där du får alla verktyg du behöver till en fin hud. Har du inte hunnit köpa dig själv en julklapp, kan jag varmt rekommendera detta program! 

Många äter massa socker under julen och mat som bildar mycket inflammationer och det brukar så klart även visa sig på huden. Jag tänkte dela med mig av mitt snacks som jag inte kan vara utan på julen, som är ett mycket bättre alternativ!  

Johannas hudmums! 

Ingredienser: 
1,5 dl Kokosflingor 
2,5 dl valnötter 
0,5 dl kakaopulver 
0,3 dl Yaconsirap
0,8 dl kokosolja 
1/4 tsk Havssalt
3/4 tsk vaniljpulver 
Dekoration: lite yaconsirap och mandelflan

Gör så här: 
1. Blanda kokosflingor och valnötter i matberedaren i 20-30 sekunder. Tillsätt sedan resterande ingredienser, kakaopulver, yaconsirap, kokosolja, havsalt och vaniljpulver och blanda igen i matberedaren till en deg.

2. Lägg in degen i frysen i ca 20 minuter.

3. Ta ut degen ur frysen och rulla till små bollar och tryck ner dem i tallriken så de får en platt botten. 

4. Häll över lite yaconsirap över och dekorera med mandelflan på varje liten godsak. Låt de står i frysen och ta fram när de skall ätas.

Jag hoppas att du kommer att tycka de är lika goda som jag!

Jag önskar dig en GOD JUL med massa kärlek och energi! 

Kram
Johanna – Din hälsohero

Din hälsoheroHälsaJohanna BjurströmKostReceptSkönhet