Hej!

Här är det full rulle igen efter ledigheten och det är så spännande nu när jag gjort om mina utbildningar. Många har efterfrågat om att gå utbildningen i sin egen takt och starta när man vill, vilket nu är möjligt. Jag är så stolt att jag redan har utbildat över 200 elever och vi behövs verkligen och efterfrågan att må bra är stor!

Jag är så glad över alla mina fina coacher som arbetar inom Holistic Health Academy och alla härliga elever som jag träffar två gånger i veckan i ett mötesrum på nätet. Jag älskar verkligen att se dem växa och må bättre!

Under utbildningen arbetar du med din egen hälsa, genom en till en möten. Många går även utbildningen för sin egna hälsas skull, då det är det snabbaste och det mest hållbara sättet att få ordning på sin hälsa.

Här kan du läsa vad Stina Persdotter Bergman tycker om utbildningen och hon driver idag sitt företag Youfactory – Holistic Health!

“Den här utbildningen är en av de bästa investeringar jag har gjort i mitt liv. Den har givit mig en stor insikt kring min egen kropp, ny och värdefull kunskap, fler hälsosamma vanor, en chans att sticka ut i branschen, en mängd kollegor att utbyta tankar och idéer med och framförallt ett helt nytt yrke!!! Jag är stolt över mig själv, över alla andra som går utbildningen och över Johanna som lyckas påverka så många genom sitt brinnande intresse, sitt engagemang och stora hjärta.
Ta den här chansen och gå utbildningen folks!” – Stina

Är du intresserad av någon av utbildningarna till Hälso och livsstilsterapeut eller Advanced Skin Therapist, maila gärna oss på info@holistichealthacademy.se så berättar vi mer om utbildningarna och hur vi kan göra det möjligt för dig att må bättre och ge dig en ny karriär inom hälsa!

Så får du finare hud och en bättre livskraft!

Det är viktigt att se till hur ren maten är och desto renare mat, desto mer livskraft och ju mer livskraft desto finare hud! Allt hör ihop! 🙂

Vart du befinner dig på livskrafts skalan är grunden till hur du mår och vilken livskraft du har. Desto renare mat du äter, desto högre upp på skalan befinner du dig, vilket ger dig mer livskraft!

De flesta dieter innehåller grönsaker och det är det gröna som ger dig livskraft! Jag brukar rekommendera att öka upp med minst 50% grönsaker på tallriken och dra ner på det andra. Bara en sådan förändring kan göra mycket för din hälsa.

1. Ät en enzymrik föda
Öka upp andelen färska grönsaker på din tallrik och se till att magsyran har en bra nivå, genom att du tuggar maten bättre. Gör all mat från grunden och undvik mat med tillsatser i, det skapar trötthet och en nedsatt matsmältning. Öka upp med mer råa grönsaker på tallriken, då enzymerna förstörs när du kokar maten över 42 grader. Har du svårt att äta färska grönsaker på grund av en nedsatt funktion i tarmen, ångkoka dem lite lätt.

2. Ät en pH-balanserad kost
Ät en mer basbildande än syrebildande kost, vilket betyder mer grönsaker, bra fetter och fullvärdiga proteiner som är växtbaserade.

3. Syresätt din kropp
När du rör på dig, minst 30 minuter om dagen ökar du upp syresättningen och näringen till alla dina vitala organ. Ett annat sätt är att djupandas från magen, in och ut genom näsan. Gör det minst 15 minuter om dagen och du kommer känna stor skillnad!

4. Stärk ditt immunförsvar
Välj mat som gynnar ditt immunförsvar som innehåller bl.a. C – vitamin (ex röd paprika), selen (ex paranötter) och zink (ex röda linser) och undvik allt det vita, socker, vete, mjölk och bordssalt, som belastar kroppen negativt genom att verka slembildande och skapa inflammationer.

5. En fungerande matsmältning
Förutsättningen för en god hud och hälsa, är en bra matsmältning. Se till att tugga maten bättre och ät långsamt och tillsätt goda bakterier som hjälper din tarm att fungera bättre. De hjälper även till vid näringsupptaget och stärker ditt immunförsvar. Du får i dig de goda bakterierna genom att äta syrade grönsaker och ät lite varje dag.


Ha en fin dag så ses vi snart igen!

Kram
Johanna – Din Hälsohero

Din hälsoheroJohanna BjurströmKostSkönhetUtbildning