Jag har ett otroligt tjockt hår och det är svårt att få det glansigt och återfuktat och att det inte ser ut som svinto! ?

För mig är det viktigt att inte använda något med kemikalier eller syntetiska tillsatser i, då min kropp inte klarar av det (vem gör det).

Jag brukar sköta det hemma genom att använda bra hårprodukter som Bruns eller Rosenserien. Som inpackning brukar jag används mig av ren avokado olja. Smörjer in topparna med oljan och låter den suga in och sitta kvar ett tag och sköljer och tvättar ur. Håret blir magiskt fint!

När jag går till frisören går jag till Maria på Green Head. Vi träffades när vi båda satt med i Juryn för Organic Beauty Awards.

Green Head är en ekologisk och kemikalie fri hårsalong! Jag brukar lägga i lite ljusare färg i hårbotten, vilket Maria gör med en lera.

Maria som äger Green Head har två salonger i Stockholm, en på Rörstrandsgatan och en på Östgötagatan. Jag bor nära den på söder, så brukar gå till den.

Blir alltid så snygg i håret! Här lägger Maria i lera i hårbotten som ljusar upp.

Lera som ligger och puttrar i botten!

Visst blir det snyggt!

De säljer bara produkter som är snälla mot håret, huden och planeten!

Jag köpte med mig Yarok spray för att återfukta torra toppar, som jag tycker är super för mitt hår!

När du väntar eller sitter i lera så kan du köpa gröna juicer! Lyx!

Jag brukar gå varannan månad och håret är så fint och känns så friskt! Supernöjd!

Vill du färga fransar och bryn har de mer snällare färger och har många som kommer till dem som reser långt som inte tål de vanliga traditionella frans och brynfärgerna och hårfärgerna som finns på vanliga salonger. Är så nöjd att de ligger nära mig ?

Kram

Johanna – Din hälsohero

Din hälsoheroJohanna BjurströmOkategoriseradeSkönhet