Jag har utbildat 200 elever och många som går min utbildning till Hälso och livsstilsterapeut får en ny hälsa och mår så mycket bättre än vad de gjorde innan. Jag tycker att det är viktigt att alla får det de behöver och den stöttning som behövs, både i grupp och enskilt. 

Dessutom får du en ny karriär där du kan arbeta med andras hälsa. Det är genom livsstilsförändringar och att se till helheten som är det viktiga. Det är just det där som skolan utbildar i, att se helheten. Både i den fysiska och den mentala hälsan. 

Idag har psykiska sjukdomar gått om hjärt och kärlsjukdomar och vi behöver se i från varje persons behov och perspektiv. Alla är vi olika och behöver olika saker för att må bra. Därför behöver vi vara fler Hälso och livsstilsterapeuter som kan hjälpa fler som behöver och vill ha hjälp. 

Utbildningen är helt digital och du studerar från där du befinner dig. Vi träffas i ett mötesrum 1 gång i veckan och mellan gångerna så läser du veckans material i din takt. 

Du får också arbeta med din egna hälsa under hela utbildningen, då vi övar mycket praktiskt och du har även enskilda möten. 

Du lär dig anatomi och hur de olika organen och systemen hänger samman. Du får studera mina 10 nycklar och lära dig hur du använder det som ett verktyg i dina behandlingar. 

Du får analysverktyg som tunga och ansikte och se vad varje individ behöver för näring. Samtalet och mötet är oerhöt viktigt för att få fram vad varje individ behöver. 

Du studerar också ingående näringslära där du får kunskap och lätta verktyg att vägleda andra till bättre kost och till en bättre hälsa. 

Du lär dig cocha och vägleda andra och få mer kunskap hur det är att driva business inom hälsobranschen. Dessutom får du vara med i ett härligt gäng både under och även efter avslutad utbildning. Det är för att du skall komma igång med din nya kunskap eller om du själv behöver stöttning osv. 

Detta och mycket mer ingår i utbildningen! 

Just ju vill jag hjälpa fler att må bättre och erbjuder dig som bokar upp dig fram tills den 30 augusti att få den till priset 39 000 kr. Värdet är över 100 000 kr och ord. pris är 69 000 kr. Så passa på! 

Du kan läsa mer om utbildningen här! 

Har du frågor och funderingar maila gärna till info@holistichealthacademy.se 

Hoppas att få se dig med på starten den 10 september! 

Kram
Johanna 

Din hälsoheroHälsaHolistic Health AcademyJohanna BjurströmJohannas 10 nycklarKostSkönhetUtbildning