Tävlingsdag tillsammans med Rosenserien! Våra händer är i konstant rörelse och dessa utsätts ofta för mycket. Även våra naglar kan ta stryk och därför är det viktigt att dessa ska hållas återfuktade och fina. Nu får du chansen att testa Rosenseriens sprillans nya produkt, nämligen deras Nail and Cuticle Oil!

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie som startade för mer än 35 år sedan. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor och kinesiskt grönt te vilket gör dem effektiva och dryga. Innehållet är 100 % naturligt och med en hög halt ekologiska certifierade ingredienser. Alla produkter är veganska utom två som innehåller bivax. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och PETA.

Vill du vinna? Kommentera nedan vilket som är ditt bästa tips för fina och välvårdade naglar! Ange även ditt fullständiga för- och efternamn, e-mail, fullständiga adress och mobilnummer. 

Tävlingen avslutas söndagen 27/2 2022 klockan 23:59 och de väldigt lyckliga vinnarna kommer att kontaktas via mail! 

Fullständiga tävlingsvillkor finner du här

Stort lycka till!

Här hittar du Nail and Cuticle Oil

Nail and Cuticle Oil är en vårdande olja för naglar och nagelband. Denna olja gör nageln stark och mer elastisk samt motverkar att den skivar sig eller spricker. Nageloljan är rik på omegafetter från camelinaolja som mjukgör nagelbanden. Den innehåller också myrra som stärker naglarna och tea treeolja som lugnar irritationer och motverkar andra hudproblem.

NageloljaRosenserientävling