Johanna Bjurströms utbildning baseras på hennes 10 hälsonycklar. Genom att få förståelse för dem får var och en av deltagarna kunskap och förståelse för vilka var och en behöver jobba med.

1. Rening av kroppen

80-85% av ditt immunförsvar sitter i magen och tarmen. Med en balanserad och funktionell tarm kan kroppens reningsorgan fungera optimalt. Det är också viktigt att rena kroppen på cellnivå.

2. Ge kroppen optimal näring

Vi har alla olika behov av näring och det är viktigt att förstå exakt vad DU behöver för vitaminer, mineraler och enzymer.

3. Syra-bas-balansen i kroppen

Det är viktigt att ha rätt pH-värde i kroppen och grunden är att ha rätt pH-värde på rätt ställe i kroppen och att utsöndringsorganen lever, lungor, njurar, huden och tarmen fungerar i samspel med varandra. I Johannas utbildning lär du dig mer om det.

4. Minimera inflammationer

Många människor går omkring med en konstant inflammation i kroppen vilket gör det svårt att prestera optimalt. Nya rön visar dessutom att inflammation är grunden till påskyndat åldrande och att det kan ge upphov till svåra sjukdomar. Under Johannas utbildning lär du dig mer om inflammationer samt hur du kan minska inflammationerna i din kropp.

5. Drick rent vatten

Vi människor består till ca 60-70% av vatten och utan vatten skulle din kropp inte fungera. Rent vatten hjälper din kropp att sköta livsvikta processer och håller igång dina organ.

6. Motion och rörelse

Ökad cirkulation, livsglädje och livskraft är några av de positiva effekterna som motion och rörelse för med sig. När du motionerar startar en mängd processer som är bra för dig. Du känner dig piggare och starkare, blodcirkulationen ökar och dina celler kan ta upp mer syre.

7. Mental träning

Obearbetade känslor och tankar skapar negativ stress i sinne och kropp och om du inte ger uttryck för dina känslor, tankar och attityder så undertrycks de till slut till olika delar av din kropp. Det är därför oerhört viktigt att du bearbetar negativa tankar och på så vis kommer till insikt, accepterar och kanske förlåter så att du kan gå vidare. Johanna har ett helt program som ger dig verktygen att lyckas bli fri från stress och oro. Det ökar också din självkänsla och ditt medvetande.

8. God sömn

Du sover en tredjedel av ditt liv och helst bör du sova 7-9 timmar per natt. De första timmarnas sömn är viktigast för din hjärna och för att kroppen ska kunna återhämta sig.

9. Djupandning

Andning påverkar dig mer än vad du kanske tror. Förutom att andning ger syre till kroppen är det ditt sätt att utsöndra koldioxid och många slaggprodukter som finns i din kropp. Genom att djupandas kan du slippa muskelspänningar, försämrad cirkulation, dåligt humör och problem med matsmältning och ämnesomsättning.

10. Sol och luft

Solen har en positiv inverkan på hela människan. Dels påverkar den din mentala hälsa positivt – vi blir glada av solen, men den gör också att kroppen bildar det viktiga D-vitaminet.

Johanna Bjurström, grundare av Holistic Health Academy

Under utbildningen går vi djupare in i varje hälsonyckel och du får massor av tips om hur du kan arbeta med vart och ett av dem, säger Johanna Bjurström.

300 elever har deltagit i utbildningen sedan starten för fem år sedan. Många börjar för sin egen hälsas skull men blir sedan sugna på att hjälpa andra.

Om du också är intresserad rekommenderar Johanna Bjurström att du bokar in dig för ett första upptäckarsamtal då du får prata med en av skolans coacher och gå igenom mer noga vad utbildningen innehåller.

Ett upptäckarsamtal är en viktig start eftersom jag vill att alla som börjar ska få den utbildningen de letar efter och att den passar dem, säger Johanna Bjurström.

Samtalet är helt gratis och man får även en utbildningsplan där man ser vad utbildningen mer innehåller. 

Holistic Health Academy

Nyfiken på utbildningen som hjälper dig till en bättre hälsa – och samtidigt ger dig verktygen du behöver för att hjälpa andra? Läs mer om till hälso- och livsstilsterapeut på Holistic Health Academy.

Erbjudande: Just nu får Ekoappens medlemmar halva priset på utbildningen till hälso- och livsstilsterapeut. Se erbjudandet här.

hälso- och livsstilsterapeutholistisk hälsajohanna bjurströmutbildning