Välj datum för retreaten själv

Alla retreatsen arrangeras enligt dina önskemål. Datum planeras i samråd med Retreat Sverige på info@retreatsverige.se. I bekräftelsemejlet får du kontaktinformation till din värd, där ni tillsammans kan bestämma exakta datum.

Plats
Det mysiga Anneberg Retreat Center ligger vackert beläget i den magiska naturen i södra Sverige. På deras stora ägor kan du koppla av i skogsträdgården och njuta av omgivningarna.

7 dagars parretreat – Hitta er unika väg

Sammanfattning
Upplev en unik reträtt där du och din partner får utforska er väg till ett mer uppfyllande liv tillsammans. Med erfarna coacher Geraldine Maatman och Eduard Maatman kommer ni att övervinna hinder och få insikt i ert gemensamma väsen.

Dina värdar
Geraldine Maatman och Eduard Maatman är era värdar och coacher. De har personligen genomgått en transformation och delar med sig av sin erfarenhet för att hjälpa par att hitta sin unika väg.

Praktisk information
Retreaten inkluderar fem dagars coaching, boende i mysiga rum, en utvärderingssession efter en månad, ingredienser för dagliga måltider, vandring, coaching i naturen och mycket mer. Kontakta oss för detaljerad information och bokning.

Vill du veta mer?
Läs mer på Retreat Sveriges hemsida.

Läs också: Återta din inre kraft: En unik retreatupplevelse för män

7 dagars privat tystnadsretreat

Sammanfattning
Upplev en unik tyst reträtt där du fördjupar dig i stillhetens omfamning för att utforska inre förändringar. Låt svensk natur vara din guide när du återupptäcker frid och anslutning till din själ.

Din värd
Geraldine Maatman, en erfaren healer, coach och yogalärare, kommer att leda dig genom denna resa. Hennes passion är att hjälpa dig släppa det som inte längre behövs och återvända till din sanna, stärkande själv.

Praktisk information
Under de sex nätter du spenderar här får du två healing-/coachningssessioner, matvaror för självhushåll, samt tillgång till vatten, te, kaffe, handdukar, sängkläder, anteckningsbok, parkering och wifi. Boendet består av mysiga rum i reträttbyggnaden med delat kök och badrum. Transport kan ordnas från Lessebo efter ankomst med flyg till Köpenhamns flygplats.

Vill du veta mer?
Läs mer på Retreat Sveriges hemsida.

7 dagars privat healingretreat: Återkoppla med din sanna natur

Sammanfattning
Denna privata reträtt ger dig möjlighet att fördjupa dig i naturen och återknyta till din sanna själv. Genom aktiviteter som vandring, meditation och energiarbete får du uppleva naturens transformerande kraft. Retreaten passar dig som söker inre frid, inspiration och en djupare koppling till både dig själv och naturen.

Din värd
Geraldine Maatman, en erfaren helare, coach och yogalärare, leder och vägleder under reträtten. Hon är passionerad över att hjälpa människor att återvända till sitt vackra, stärkande och sanna jag.

Praktisk information
Retreaten inkluderar sex nätters boende, matvaror för självhushåll, yoga, vandringar, personlig vägledning, meditation och mycket mer. Du kommer att bo i mysiga rum på reträttbyggnaden och maten är övervägande ekologisk.

Vill du veta mer?
Läs mer på Retreat Sveriges hemsida.

7 dagars privat holistisk affärscoaching-retreat

Sammanfattning
Vill du bedriva verksamhet med frihet och klarhet? Denna retreat ger dig möjlighet att lösa upp rotorsakerna till dina utmaningar i en lugn och vacker miljö. Omgiven av naturens stillhet får du insikter som leder till förnyad vitalitet och syfte. Med hjälp av din coach skapar du tydliga steg mot din sanna destination och återupptäcker klarheten och drivkraften som kommer guida dig dit du verkligen vill vara.

Din värd

Eduard Maatman, en erfaren företagsrådgivare med över 30 års erfarenhet, leder och vägleder under reträtten. Han betonar en holistisk strategi för att expandera din vision och bryta fri från begränsningar.

Praktisk information: Retreaten inkluderar 5 dagars coaching, 6 nätters boende, en 2-timmars utvärderingssession efter hemkomst, daglig näring för självlagning, vandring i naturen, personlig vägledning och mycket mer. Boendet varierar från en privat husvagn för ultimat integritet till ett eget rum i reträttcentret. Maten är ekologisk och lokalt producerad och specialkost behövs beaktas.

Vill du veta mer?
Läs mer på Retreat Sveriges hemsida.

Av redaktionen

Anneberg Retreatcenterbusinessretreatkvinnoretreatparretreatretreatsilent retreat