Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du?

Det viktigaste för mig är att känna frihet. I det jag gör, med dem jag har runt mig och framförallt inom mig själv.

Kostymen på banken hade skavt länge och en dag var det dags att göra en förändring

För några år sedan släppte jag ut mig själv i frihet när jag efter många år inom bank/finans sa upp mig och hoppade ut i det okända. Kostymen på banken hade skavt länge och en dag var det dags att göra en förändring. Jag hade verkligen ingen aning om vart det skulle leda till. Började med att utbilda mig inom yoga och sedan till transformativ coach. Började hjälpa en gammal vän att hålla utbildningar inom självledarskap och det ledde till att vi våren 2021 startade vårt gemensamma företag Change Makers The Movement.

Förändringarna har ökat min tro på mig själv och att se min förmåga, så jag fortsätter att följa mitt hjärta och inte tveka på att våga prova nya saker. Det har resulterat i att jag gjort mig av med mitt boende i Stockholm och sedan våren 2022 bor i en camper/husbil. Nu kan jag vara vart jag vill, när jag vill och hela vinterhalvåret har jag levt “van-life” nere i södra Spanien och Portugal. Jag älskar det enkla livet och har fått djupare kontakt med det vilda inom mig.

Jobbet har jag online och behöver jag vara på plats så går det enkelt att ta flyget.

Läs också: Entreprenörens dröm: Retreat med tema Workation 26-30 juni

Vad är aktuellt hos dig just nu?

Mitt svar blir snabbt – Change Makers Day på Cirkus Arena 1 oktober 2023! Ha.ha…det är sant, där lägger jag just nu den största delen av min vakna tid. Det är ett heldags event som kommer gå till historien, något liknande har aldrig skett i Sverige förut. Fylld med inspirerande föreläsningar, underhållning i toppklass, gemenskap, mänsklighet och där syftet är att öka människors medvetenhet om vilka otrolig kraft vi besitter och att vi alla kan komma åt den ännu mer. Det är först då vi kommer komma till riktig förändring i den här världen.

Förutom det ska jag även rulla upp med bilen från södra Portugal upp till Sverige, för att vara här i sommar  🙂

Du kommer till Ekoappen Retreat med tema workation den 26-30 juni. Vad handlar din föreläsning/din workshop om?

Vad som behövs för att göra förändring du längtar efter. Ofta skjuter vi upp saker eller framför allt skyller många på omständigheterna – vilket leder till att mycket skjuts på framtiden. Men är det verkligen sant? Är begränsningarna verkligen sanna? Vad behövs för att komma vidare? Perfekt att ta med sig detta in i sommaren så lovar jag att många har en helt ny höst att se fram emot.

Läs också: Tony Irving: “Vi strävar efter att uppnå mål satta av andra”.

I vilka forum brukar du annars dela med dig av din kunskap?

Håller både workshops och utbildningar online. I Change Makers The Movement har vi tre masterutbildningar, The mIndshift (utbildning till transformativ coach), Go Online (företagare får hjälp att lansera sin tjänst online), Certifierad Change Maker (framtidens förändringsledare). Sedan ser jag fram emot att börja blogga här på Ekoappen 🙂

Vad är ditt bästa hälsotips under våren?

Att vara mycket utomhus och i naturen. Se andra människor och våga möta dem med ett Hej och ett leende. Det fyller både oss själva och den andra med glädje och leder vidare till en känsla av lycka!

Köp din biljett och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 6 990 kr och i priset ingår:

♥ Fyra middagar
♥ Fem luncher
♥ Fyra frukostar
♥ Fyra övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the, frukt och Framgångsgårdens Smoothiebar
♥ Goodiebag.

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Av Johanna Stala von Schewen

Ekoappen retreatIntervjuretreat