Ansiktskit för normal/blandhy

Dr Sannas
1399 kr
Veganskt: Ja

“Allt som behövs!”

Om ansiktskitet: Alla hudtyper behöver fukt – massor av fukt. Blandhy kännetecknas av olika behov i olika zoner av ansiktet. Detta kit innehåller allt du behöver för att återställa hudens naturliga fuktbalans, men också för att väcka trött hud till liv. Ansiktskit för normal/blandhy innehåller en komplett hudvårdsrutin för dig med normal/blandhy.

Skönhetspanelens recension: Det här otroliga ansiktskitet ger huden den där extra kicken som man behöver! En av många positiva saker med detta kit är att det innehåller varje steg – detta har verkligen allt du behöver för en fulländad rengöringsritual och funkar lika bra på morgonen som på kvällen.

Ögonkrämen har en krämig konsistens som lätt absorberas in i huden! Fuktkrämen blir en perfekt bas med fukt och lyster innan dagens aktiviteter. Ansiktsoljan känns lätt på huden och ger den mest otroliga fuktbomben som du kan behöva. Dofterna är milda och passar för alla ur skönhetspanelen, oavsett ålder och tidigare bakgrund av ekologisk hudvård!

Läs också: Ansiktskit för torr hy – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Cleansing Cream och Moisturizer Normal/Oily Skin

Rosenserien
615 kr
Veganskt: Ja

“Rengör utan att torka ut”

Om ansiktskitet: Cleasing Cream är en skonsam och vattenlöslig rengöringskräm som effektivt tar bort smuts, damm, makeup och lösa döda hudceller. Moisturizer Normal/Oily Skin är en svalkande fuktgelé som tillför mycket fukt och snabbt absorberas av huden. Den innehåller essentiella fettsyror, vegetabilisk hyaluronsyra och arganolja.

Skönhetspanelens recension: Underbart kit! Rengöringskrämen torkar inte ut huden, utan den känns snarare återfuktad. Vill du ha en mild rengöring är denna helt klart något för dig! I kombination med moisturizern blir detta ett ansiktskit som tillför både fukt och lyster. Rengöringskrämen är även kanon för att tvätta bort smink med!

Moisturizern beskrivs som att den är bra för “ungdomshy” och det kan den yngsta i skönhetspanelen understryka! Den lägger sig som ett silkestäcke på hennes hud. Dock är denna uppskattad hos de lite äldre ur panelen också, så misströsta inte! Denna duo från Rosenserien fungerar jättefint på normal och blandad hy, den återfuktar och balanserar helt perfekt.


Om ansiktskitet: Golden 24H anti-age cream har en intensiv anti-aging förmåga och en uppstramande effekt. Ansiktskrämen har en svag doft av lavendel och är en naturlig, vegansk och ekologisk hudvårdsprodukt. Golden Eye/Face serum är en anti-aging behandlande produkt av högsta kvalitet. Serumet kan användas för både ansikte/hals och ögonområde. Innehåller naturliga ekologiska och veganska ingredienser, bland annat Aloe Vera gel, Dittanyolja, Cistus, alger såsom Dunaliella och Spirulina, Hyaluronsyra och E-vitamin.

Skönhetspanelens recension: MyAroma Naturals produkter är uppstickare som vi verkligen uppskattar att använda oss av! Det är många återkommande favoriter som vi alltid har höga förväntningar på och som aldrig gör oss besvikna. Den äldre kvinnan ur skönhetspanelen har helt klart fått upp sina ögon för detta märke, “- Min hy har fått en ny lyster med minskade porer och fina linjer och känns slätare!” säger hon.

Skönhetspanelen upplever att huden har blivit slätare efter kontinuerlig användning och märker en klar skillnad på hur andra produkter lägger sig på huden efter att ha applicerat serumet. Det känns som att dem lägger sig bättre och djupare!


Om ansiktskitet: Hemp Oil Intensive Eye Serum är ett ögonserum baserat på ekologisk hampaolja som kombinerats med bioaktiva, naturliga och ekologiska ingredienser inklusive grönt te, ginkgobladsextrakt och jujubärfröextrakt. Rose Otto Facial Serum är ett skonsamt serum med lätt textur som är baserad på bland annat ekologisk ros otto-olja, arganolja, passionsblomsterfröolja, jojobaolja, sojaböna, calendulaolja, vitamin C, vitamin E. Hemp Oil 24hr Rescue Cream är en näringsgivande ansiktskräm som verkar dygnet runt. Ekologisk hampaolja har kombinerats med bivax, gurkörtsolja samt olika naturliga och ekologiska extrakt som åkerfräken, humle och hibiskus.

Skönhetspanelens recension: Denna trio är helt perfekt för den yngre målgruppen! Detta tack vare designen på produkterna, det är härliga färger som utstrålar ungdomlighet. Men dessa produkter fungerar såklart för alla åldrar! Ansiktskrämen heter “Rescue Cream”, och det skulle skönhetspanelen faktiskt vilja hålla med om att den är, den är räddaren i nöden! Den är något fet, så den fungerar bättre på kvällen snarare än som dagkräm.

Ögonkrämen är så svalkande och härlig! Hampoljan gör jobbet precis som den ska. Dofterna är milda och passar väl alla, även om man är doftkänslig. Huden känns len och väldigt fin efter ett par veckors användning av detta kit!

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat! 

Skönhetspanelen:

  • Johanna Bjurström, 46 år – Holistisk hudterapeut
  • Ninnie Wikström, 40 år – Ekoentreprenör
  • Jennie Sjölin, 33 år – Hållbarhetsinspiratör
  • Emilia Redmo, 26 år – Nyintroducerad i naturlig och ekologisk skönhet

Gästpanel:

  • Kvinna, 60+ år

Av redaktionen

Dr OrganicDr SannasMyAroma NaturalsRosenserien