Om ansiktskitet: Golden 24H Anti-Aging Face Cream Dry Skin är en intensiv anti-aging förmåga och en uppstramande effekt. Krämen har en svag doft av lavendel och är naturlig, vegansk och ekologisk. Den är vårdande och djupt återfuktande ansiktskräm som jämnar ut fina linjer och rynkor. Krämen hjälper till att stimulera den naturliga processen för cellförnyelse och förhindrar huden att åldras i förtid. Förbättrar elasticitet och jobbar för en återfuktad, slätare och fastare hy. Bland de näringsrika ingredienserna ingår E-vitamin, naturlig hyaluronsyra och mikroalger av högsta kvalitet.

Golden Eye Cream Anti-Age ska vara effektiv och proaktiv ögonkräm med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser. Synbart resultat efter bara några användningar! Detta är en dryg, utslätande anti-aging ögonkräm som absorberas snabbt av huden och inte kladdar. Ögonpartiet får ett mer fräscht och utvilat intryck. Reducerar påsar och mörka ringar under ögonen bland annat med hjälp av koffein som verkar dränerande och främjar cirkulationen.

Skönhetspanelens recension: Låt oss vara ärliga, våra förväntningar på MyAroma Naturals produkter är alltid höga – och ännu en gång har produkterna levt upp till dem! Ansiktskrämen för torr hy var något läskig i början då den är stel och hård, men efter att man har värmt den mellan händerna blir den mer som en olja och den är superenkel att smörja in ansiktet med. En kvinna ur panelen som har problem, främst under vinterhalvåret, med sin torra hy, har med ett par veckors regelbunden användning av detta ansiktskit upplevt en stor skillnad mot hur hennes hy brukar vara. “- Det brukar alltid varit jobbigt när vintern börjar smyga sig på och jag vet att min torra hy kommer att krackelera… Men i år har jag haft ett så återfuktat och glowigt ansikte!”. Och det beror antagligen på den otroliga ingredienslistan med bland annat spirulina, naturlig hyaluronsyra och glycerin! Den är även anti-aging, och det är aldrig för tidigt att börja med det så den passar verkligen för alla åldrar. Doften är mjuk och härlig lavandel… Den är med andra ord inte doftfri, men även för den mest doftkänsliga var detta en fröjd för doftsinnet.

Ögonkrämen smälter fint och snabbt in i huden och skönhetspanelen upplever att de tidigare mörka ringarna har minskat ordentligt efter regelbunden användning. Det är en pumpfunktion som gör att det kommer ut den perfekta mängden produkt vid ett tryck, något som troligtvis bidrar till att den är så pass dryg som den är. Skönhetspanelen kan inte nog höja dessa produkter till skyarna – och det är dem absolut förtjänt av!

Läs också: Acnekit – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Jojoba Oil och Moisturizer Dry/Sensitive Skin

Rosenserien
660 kr

“Utslätande och behaglig”

Om ansiktskitet: Jojoba Oil är en produkt med 100 % ren kallpressad jojobaolja av högsta kvalitet. Jojobaoljan är mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande. Balanserande på fet hud, motverkar torrhet och absorberas lätt. Helt utan doftsättning!

Moisturizer Dry/Sensitive Skin är en fuktkräm för torr och känslig hud som är i behov av extra vård. Mjukgörande, lugnande och fuktighetsbevarande. Lugnar och stärker huden. Passar torr och känslig hud, även hud som rodnar lätt.

Skönhetspanelens recension: Oljan sjunker smidigt in i huden! Den är extremt utslätande, väldigt behaglig och ger mycket fukt till ansiktet. Allt som man vill ha i en ansiktsolja med andra ord! Den är något seg och inte särskilt rinnig, något som majoriteten ur skönhetspanelen tycker är bra! Trots att den är lite seg glider den fint på ansiktet när man ska smörja in produkten. Ett plus med denna oljan är att det är en “multiolja”, den funkar inte endast som en återfuktare till ansiktet, utan jojobaoljan fungerar även som bland annat makeupborttagning, hårinpackning och som nagelolja. Den är helt doftfri vilket gör att den passar utmärkt för den mest doftkänsliga personen ur skönhetspanelen.

Ansiktskrämen behöver man inte ta mycket av alls! Även om man endast tar en liten klick täcker den hela ansiktet och även ner mot dekolletaget. Krämen lägger sig som en fin hinna över ansiktet, sjunker snabbt in och efterlämnar en mjuk hud som är redo för dagen. Ansiktskrämen tar en liten stund att massera in den, men efter den sköna stunden känns den torra huden betydligt mer återfuktad.

Läs också: Bodylotion – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Ansiktskit för torr/känslig hy

Dr Sannas
1299:-

“Helt fantastisk lyster”

Om ansiktskitet: Här är Dr Sannas absolut bästa produkter för torr, känslig och reaktiv hy. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster. Ansiktskit för torr/känslig hy innehåller en komplett hudvårdsrutin för dig med torr/känslig hy. Detta kit innehåller ögonkräm, multikräm, lugnande ansiktsolja och lugnande ansiktskräm.

Skönhetspanelens recension: Wow, vilka produkter! Dessa är en oslagbar kombination tillsammans och alla fyller varsin viktig funktion. En person ur skönhetspanelen har haft problem med torr hy i flera år tyckte att hon såg skillnad direkt! Hon säger att ” -Missar jag att använda kitet någon dag och sedan använder igen det sedan igen märker jag så stor skillnad”. Samtliga ur skönhetspanelen håller med om att produkterna är extremt dryga och att det endast behövs en liten mängd för att hela ansiktet ska täckas. Multikrämen gör verkligen vad den lovar och huden blir otroligt återfuktad.

Den lugnande ansiktskräm är en storfavorit! Den tillsammans med oljan ger huden en riktigt bra boost och för en gångs skull känns den torra huden lugn – precis som ansiktskitet utlovar. Alla ur skönhetspanelen skriver under på att ögonen ser piggare ut och en fantastisk lyster är numera vanligt tack vare detta ansiktskit, något som dessvärre är sällsynt i detta kalla, torra vintervärdet. ” -Jag är så himla nöjd och rekommenderar hela kitet starkt. Varje produkt höjer den andra och tillsammans blir huden piggare, fräschare, stramare och fantastiskt lyster! Älskar dem!” berättar en ur panelen. Jättefint betyg!

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat!

Av redaktionen

Dr SannasMyAroma NaturalsRosenserienskönhetspanelen testar