Ansiktscreme Vitamin

Ljung of Lapland
229 kr/50 ml
Vegan: Ja

“Näringsrik fuktgivare som snabbt går in i hyn”

Recension: Den här i kombination med oljan i samma serie är klockrent! Krämen är väldigt fast och avger en fräsch doft, lite som när en är och får ansiktsmassage. Vi gillar att krämen är så fast och det känns som att den åker direkt in i hyn. Lite olja på det så blir den rena fuktbomben för ansiktet. Fullproppad med pro vitamin A och GLA.

Krämen kommer i en vit plastflaska med pump. Tjusig grafik med en vit bakgrund med silvriga detaljer. Själva krämen har en gulaktig ton och kan eventuellt blandas ihop med den underbara ansiktsoljan från samma serie.

Läs också: Ansiktsoljor – skönhetspanelen har valt sina favoriter

Närande Ansiktskräm

Dr Sannas
479 kr/50 ml
Vegan: Ja

”En riktig näringsbomb för huden”

Recension: Wow – innehållet i den här krämen är inte att leka med! Moringasmör, avokadoolja, morotsolja, probiotika och baobabolja bara för att nämna några av näringsbomberna. Krämen kommer i en modern, stilren och praktisk tub – förpackad i en snygg ask av återvunnet papper. Andas eko-reko-lyx för den moderna kvinnan.

Ansiktskrämen är ljust gul till färgen, väldigt rik och dryg – man behöver bara en liten klick för hela ansiktet och dekolletaget. Krämen går in i huden bra och relativt snabbt, man känner sig varken kladdig eller oljig trots att den är lite fetare. Huden känns verkligen mjuk och skyddad efteråt, helt klart krämen som många i panelen väljer i vintertid då huden behöver extra skydd. Och även en bra kräm för den som har torr och ”trött” hud som behöver en näringsboost. Vi gillar även att det är en och samma kräm för dag och natt – praktiskt! 

Soothing Face Cream

CSkincare
245 kr/50 ml
Vegan: Ja

“En frisk välgörare och hela familjens favorit”

Recension: En härlig frisk doft, som känns som att den verkar på djupet. Själva känslan på krämen vid första uppenbarelse är “pärlig”, enligt en i panelen. Konsistensen är tilltalande och det känns som att pärlorna letar sig in i huden och lägger sig som ett skydd samtidigt som de läker huden.

Kommer i en vit pumpflaska av plast. Lagom storlek och lätt att hitta i skåpet med sin gröna grafik. Detta är familjefavoriten, då den är tillverkad för att passa de flesta. Smidigt med en kräm för alla.

Läs också: Body Butters – skönhetspanelen har valt sina favoriter

Moisturizer Normal/Dry Skin

Rosenserien
325 kr/50 ml
Vegan: Ja

”Fuktbomb för både dag och natt”

Recension: Det här är en exklusiv dag- och nattkräm som lugnar huden och ger den massor med fukt. Aloe vera, aprikoskärnolja, gurkörtsolja, tiselolja och sheasmör är några av godsakerna i den här krämen som kommer i en elegant pumpflaska med vakuum som håller krämen fräsch och ser till så att varenda droppe kommer ut.

Krämen känns rik, har en mjuk och behaglig doft av rosor likt Rosenseriens alla produkter och går trots den rikare konsistensen in väldigt fint i huden utan att man känner sig oljig eller glansig. Den känns väl balanserad för att både ge huden fukt, fett och näring. Även här gillar vi att man använder en och samma kräm till dag och natt.  

Hemp Oil 24hr Rescue Cream

Dr Organic
129 kr/50 ml
Vegan: Nej

“Fräsch kräm med lugnande effekt”

Recension: Den här krämen doftar otroligt friskt. Det är en riktigt återfuktsbomb proppad med omega 3, 6 och 9! Innehåller bland annat ekologisk hampaolja, bivax och gurkörtsolja. Något som tilltalar panelen är just hampan, då det sägs att hampaolja kan ha antiinflammatoriska och antioxidanta effekter. En multifunktionskräm som även går att använda på torra och nariga händer, samt läppar.

Kommer i en klassisk burk av glas med skruvlock. Krämen är vit och fyllig. Doppa fingret för önskad mängd till hudvårdsrutinen.

Av redaktionen

ansiktskrämerCSkincareDr OrganicDr SannasLjung of LaplandrecensionRosenserienskönhetskönhetspanelen testar