Detox Ansiktsmask

Dr Sannas
349 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Skonsam djuprengöring”

Om produkten:
En djuprengörande och sammandragande lermask som lämnar huden ren och återfuktad, med jämnare hudton och minskade porer. Grön, finkorning lera hjälper till att dra ur toxiner från huden och ta bort döda hudceller. Spirulina och kelp innehåller mineraler som lugnar stressad hud och ger fin lyster. Probiotika har återfuktande och lugnande egenskaper.

Recension:
Så härlig och grön mask! En ur panelen som har något fetare hy älskar Dr Sannas Detox Ansiktsmask. Huden upplevs väldigt ren och återfuktad håller samtliga ur panelen med om. Doften är mild och god, trots innehållet av spirulina som vanligtvis kan vara stark. En person ur panelen kände en märkbar skillnad efter tre användningar under en veckas tid – hennes tidigare stora pormaskar hade dragit ihop sig ordentligt och var knappt synliga. “En väldigt skonsam djuprengöring!” utbrister en ur panelen och samtliga paneldeltagare instämmer! Det känns verkligen som att Detox Ansiktsmasken djuprengör mer än andra lermasker.

Den är praktisk då den kommer med burklock, det gör att det inte kladdar igen. En ur panelen reser mycket och tycker att den är i perfekt storlek att ha med sig på resan, “Detoxmasken är en självklarhet i necessären!” säger hon. En som har torr hudtyp tipsar om att droppa ner ett par droppar av en återfuktande ansiktsolja i masken innan applicering, för henne var det ett riktigt lifehack!

Läs också: Hitta rätt ansiktsmask för din hud


Organic Cotton Mask

Rosenserien
95 kr/15 ml
Vegansk: Ja

“Kick av återfuktning”

Om produkten:
100 % naturlig serummask av ekologisk bomull som ger en intensiv återfuktning, mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster. Innehåller koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt skyddar mot DNA-skador. Rik på K vitamin vilket kan minska mörka fläckar och ringar under ögonen. Innehåller prebiotika som hjälper huden att återställa den mikrobiologiska balansen vilket ökar hudens fasthet och motståndskraft, ökar cellförnyelser samt bygger upp hudens kondition och immunförsvar.

Recension:
Organic Cotton Mask är en fantastisk bomullsmask som lovar återfuktning och lyster, och vi alla vet ju att det Rosenserien lovar, det håller de! Denna mask är givetvis inte ett undantag. Ansiktsmasken är smidig att lägga på ansiktet med en svalkande känsla och den blir snabbt ett med huden. Två ur panelen upplevde precis samma känsla och båda instämde i att “huden får en kick av både energi och återfuktning efteråt!”. Fikonkaktusen i ansiktsmasken har en åtstramande effekt och sägs reparera skadat DNA, en helt magisk produkt med andra ord!

Ansiktsmasken är en lyxigare produkt därav priset, det är därför en ren njutning att få använda Rosenseriens mask. Då det är en engångsprodukt väljer man ut ett speciellt tillfälle att applicera denna och varenda sekund är njutbar. Att ha använt denna produkt en gång i veckan under en månad har verkligen gjort susen med lystern och en märkbar skillnad på elasticiteten, varma applåder till Rosenserien!

Läs också: Ansiktsmister – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Golden Face Mask

MyAroma Naturals
299 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“Lyx rakt igenom!”

Om produkten:
En djuprengörande och sammandragande mask med vit lera som gör att huden blir både ren och återfuktad. Den vita leran drar ut orenheter, löser upp tilltäppta porer, minskar porernas storlek och tar bort döda hudceller. Innehåller bland annat E-vitamin, hyaluronsyra, arganolja och mikroalger. Den vita kaolinleran är en helt naturlig lera som verkar rengörande, avgiftande och lugnande samt minimerar porernas storlek. Vit kaolinlera rekommenderas för alla hudtyper. Den behandlar både torr och känslig hud genom att återfukta, lugna och minska rodnad, men även fet hy med pormaskar och acne då den drar ur orenheter. Masken är antiinflammatorisk och ökar blodcirkulationen.

Recension:
Bara själva burken utstrålar lyx och den är otroligt vacker att ha framme i badrummet, man vill att alla ska se att man har en sådan här fin ansiktsmask i sin ägo! Att burkens yttre är exklusivt råder det inga tvivel om i panelen. Men är det inre lika lyxigt och håller produkten vad den lovar? Svaret är ett solklart ja! Den drar på ett smidigt sätt ihop huden, förminskar pormaskar och efter 15 minuters användning lämnar Golden Face Mask en återfuktad hud full med lyster. En person ur panelen med aknebenägen hy tipsar om att denna funkar kanon för akne.

Ansiktsmasken håller superlänge då det bara behövs lite av produkten för att hela ansiktet ska bli täckt. En riktig skönhetsjunkie ger ett minus för att det inte fanns en spatel med för att kunna applicera produkten – förhoppningsvis har man en hemma redan sedan tidigare som man kan använda! Doften är mild och lagom, den tar inte över men den finns där. Helt perfekt alltså!


Guava Ansiktsmask

Dr Organic
179 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“C-vitaminen gör sitt jobb”

Om produkten:
Guava Ansiktsmask från Dr. Organic är en ekologisk återfuktande mask med c-vitaminrik guava. En tropiskt fruktig boost som ger din hy en underbar lyster och glow. Passar alla hudtyper! Låt din hud skina och förse din hud med den energi den behöver efter en lång dag! Denna ansiktsrengöring innehåller naturliga växtbaserade peelingsmedel. Dessutom ger organisk guava rik på C-vitamin en ny utstrålning.

Recension:
Denna underbara Guava Ansiktsmask är gjord på, som namnet avslöjar, guava och är proppfull med bra vitaminer, bland annat c-vitamin. Denna masken är som gelé och en ur panelen hälsar att denna fungerar riktigt bra på dig som upplever att du är rödflammig i ansiktet. Det är mandeloljan som har en effekt av att dämpa rodnader! Huden känns riktigt frisk och fräsch efter endast en användning, och det blir bara bättre efter fler användningar.

Den doftkänsliga ur panelen tycker att doften är något starkt, vill du då ha en ansiktsmask som har en god doft som verkligen doftar är denna kanon! Denna var behaglig även för den med mest torr hy, den var enkel för henne att tvätta bort och huden lämnades återfuktad. Denna är kort och gott mild och behaglig, passar för vilken hudtyp man än har!

Läs också: Handkrämer – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Acid Gold Face Mask

Bybi
325 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“Pirrar i huden”

Om produkten:
BYBI Acid Gold Face Mask är en exfolierande och djuprengörande ansiktsmask som ger huden ny lyster och klarhet. Den innehåller naturliga AHA-syror som tar bort döda hudceller på ytan, för att ge plats för ny, levande hud. Innehåller även pumpa- och papaya-enzymer som ytterligare hjälper till att förbättra och jämna ut hudens textur. Den är rik på vitamin A, C och E och innehåller havtornsolja, glycerol och xylitol samt blåbär som lindrar rodnad. Trots att masken är väldigt effektiv torkar den inte ut huden, utan lämnar den rent balanserad och mjuk.

Recension:
En helt underbar ansiktsmask! Det pirrar till ordentligt i huden vid användning, något som är ett kvitto på att den verkar. Det tillkommer en liten spatel i trä som man kan applicera produkten med, viktigt med en sådan för att inte föra in bakterier i produkten i burken och för att inte ta på huden vid applicering! Det känns väldigt lyxigt med spateln och den känns rejäl eftersom den är i trämaterial. Konsistensen är annorlunda och speciell, det är som en geléklump. Det är roligt med en annan typ av konsistens än den vanliga som brukar vara mjuk och något kladdig – men så är inte denna! Den kladdar inte alls utan produkten stannar i burken.

Acid Gold Face Mask passar för alla hudtyper, ett stort plus! Alla i panelen, oavsett hudtyp, kände att denna gav ett härligt och friskt resultat efter upprepande användningar. “Färgen är fantastisk” uttrycker en ur panelen och samtliga håller med. Burken är lila med guldiga detaljer, otroligt fin kombination. Den perfekta färgklicken i badrumsskåpet!


Chocolate & Pink Clay Firm & Lift Facial Mask

Joik
305 kr/75 ml

Vegansk: Ja

“Succé med choklad”

Om produkten:
Joik Organic Chocolate & Pink Clay Firm & Lift Facial Mask lyfter och gör torr och stressad hud klar. Ekologisk kakao och kombinationen av vit och röd lera rengör och hjälper huden att förnyas samt reducerar åldringstecken. Näringsämnen av kakao är kraftfulla och doften hjälper dig att koppla av. Blandningen med extrakt av åkerfräken, äpple, en och lin ger spänst till glåmig hud. Närande sheasmör och solrosolja återfuktar och motverkar fuktavdunstning.

Recension:
“Wow, man vill bara äta upp den!” säger en person ur panelen, som har som motto att det man stoppar på huden ska man också kunna äta. Hon tillägger även att ansiktsmasken verkligen smakar som choklad vilket är ett tecken på att den är mer än godkänd! Doften luktar härligt av choklad, det uppskattas otroligt mycket hos samtliga ur panelen. Det är en väldigt återfuktande mask med ekologisk kakaopulver i som föryngrar och verkligen stramar upp huden. Det är nytt och roligt med nordiska bär i produkten som kickar igång huden rejält! “Ny favorit i badrumsskåpet” utbrister en annan person bestämt.

Om man kan falla för en ansiktsmask är det denna. Masken är enkel att massera ut på ansiktet och det känns som en frisk vind efter någon minut, precis som att ansiktet förstår vilken bra produkt det är! Den detoxar på djupet och efterlämnar en ren och len hy. En ur panelen kan lätt få finnar och denna har funkat helt perfekt på henne! Förpackningen är även väldigt stilren och den ser läcker ut på badrumshyllan. Alla tummar upp!


Alitura Clay Mask

Alitura
595 kr/201 g
Vegansk: Ja

“Märkbart mindre kvisslor”

Om produkten:
Alitura Clay Mask använder endast de mest näringstäta, helt naturliga ingredienserna. Besattheten att hitta och använda de mest effektiva naturliga ingredienserna på jorden, oavsett kostnad, har resulterat i en lermask som är utan rivalitet.

Recension:
Konsistensen blir ett härlig mousse när man har blandat ut pulvret, något som ingen ur panelen har varit med om tidigare! Efter en stund stelnar masken och det sticker lite i huden. Huden känns väldigt rengjord på djupet och en paneldeltagare upplevde märkbart mindre kvisslor efter bara några gångers användning. Det är inte konstigt med tanke på alla toppenbra och intressanta ingredienser som Clay Masken innehåller. Huden upplevs lugnare och mindre irriterad – något den annars kan bli under hösten vid väderomslag.

Det är en snygg och stilren design, svart bakgrund med vit text. Det är en stor burk vilket gör att den innehåller stor volym och den håller länge. Stort plus! För denna vill man bara ha mer av, redan efter en användning längtar man tills nästa gång denna ansiktsmask plockas fram!

Av redaktionen

AlituraBybiDr OrganicDr SannasJoikMyAroma NaturalsRosenserienSkönhetspanelen