Närande ansiktsolja

Dr Sannas
399 kr/30 ml
Vegan: Ja

”Bäst på torr hud som behöver det lilla extra”

Recension: Fantastisk ansiktsolja för torr hud som behöver det lilla extra. Stilren och vacker flaska med pipett som kommer i en fin pappask som andas ekolyx. Alla i panelen älskar pipetten – känns exklusivt och det är lätt att dosera precis den mängden olja man vill ha. Olja känns väldigt skön på huden, går snabbt in och ger huden fin lyster. Innehåller bland annat morotsolja som ger oljan en fin orange färgton, huden blir dock inte orange. Det känns som att oljan ger huden både fukt och fett, den mår väldigt bra av den här oljan.

Oljan doftar kvinnligt och lyxigt av rosor, rosenträ och geranium.  

Läs också: Kroppsoljor – skönhetspanelen har valt sina favoriter

Carrot Oil

Rosenserien
345 kr/30 ml
Vegan: Ja

”Lyxig olja som ger fint glow”

Recension: En wow-olja som ger huden massor med näring, fukt och glow. Oljan kommer i en lyxig pumpflaska som doserar den härliga oljan perfekt. I och med att oljan bland annat innehåller morotsolja och karoten är den fint orangefärgad, den ger dock inte huden en orange hudton, utan en fantastisk lyster och glow utlovas.

Oljan doftar exklusivt som alla Rosenseriens produkter och den går snabbt in i huden som direkt blir sammetslen. Kan användas direkt efter ansiktsvattnet, innan krämen eller så kan man blanda en droppe eller två i sin dag- och nattkräm för att ge huden lite extra näring och omvårdnad vintertid.    

Ecoluxury Night Oil

ViridiEco
359 kr/30 ml
Vegan: Ja

“Gör under för hyn när du sover”

Recension: Ansiktet känns fullkomligt återfuktat dagen efter tack vare nattoljan. Sjunker smidigt in utan att kännas oljig. Doftar som att den ska göra underverk, uttryckte någon i panelen med glimten i ögat. Granatäpple och hallon gömmer sig i den här underbara guldtonade ansiktsoljan.

Kommer i en genomskinligt glasflaska med en smidig pump/droppfunktion. Sparsmakad text samt lagom stor flaska till skönhetsskåpet.

Facial Oil Mature Skin

Organics by Sara
249 kr/30 ml
Vegan: Ja

“En riktigt skön fuktbindare”

Recension: Den här oljan lägger sig som ett skyddande hölje på huden och ger en liten kick för återfuktningen. Kryddiga, orientaliska toner med en blommig doft av lavendel, patchouli och geranium som inger ett lugn och blir inte allt för fet i ansiktet. Passar både morgon och kväll. Ett tips är att använda den till din ansiktskräm (ta några droppar och smörj sedan in med ansiktskrämen).

Kommer i en smidig liten brun glasflaska med droppfunktion. Snygg grafisk design!

Läs också: Fuktbomber med hyaluronsyra – skönhetspanelen har valt en testvinnare

Glory Oil

Eco by Sonya
479 kr/30 ml
Vegan: Ja

“Magisk olja med unika egnskaper”

Recension: Glory oil, ja det kan man lugnt säga! Den här oljan ger en fantastiskt glow trots sitt genomskinliga utseende. Doftar fantastiskt gott med höstliga toner av pumpa samt inslag av acai och inca inchi. Några droppar morgon och kväll på rengjort samt torrt ansikte kommer göra underverk. Innehåller superfrön som uppges läka, lena och reducera tecken på hudens åldrande.

Kommer i en urtjusig glasflaska där de har valt att dekorera korken med trä. Har en smidig droppfunktion så du lätt kan dosera upp rätt mängd.

Boosting Face Oil

CSkincare
245 kr/30 ml
Vegan: Ja

“Härlig balanserande olja som passar hela familjen”

Recension: Oljan absorberas snabbt in i hyn och ger en vacker lyster, doften är lugnande och perfekt inför en god natts sömn. Använd i håret, på läpparna, händerna eller någon annanstans som behöver en läkande olja insmord.

Oljan kommer i en enkel genomskinlig glasflaska med vit kork och droppfunktion. Själva oljan har en ljusgul färg som lutar mer åt det genomskinliga. Etiketten är enkel med grön bakgrund samt bra information.

FaceOil Serum Havtorn

KaliFlower Organic
139 kr/10 ml
Vegan: Ja

“En riktigt lugnande och närande olja för den med känslig hy”

Recension: Vid första anblick av den här oljan så är det den minimala flaskan som ger uppmärksamhet. Mängden 10 ml är inte särskilt mycket, men WOW vilken styrka det ligger i även det lilla. Oljan har en gyllene ton och har en doft av havtorn som är proppade med beta-karoten och en hel del fettlösliga vitaminer som verkar cellförnyande, anti-inflammatoriskt och antioxidant.

En liten brun glasflaska med snygg etikett och droppfunktion så en inte överdoserar. Perfekt storlek för att ta med på resan.

Av Redaktioner

ansiktsoljorCSkincareDr SannasEco by SonyaKaliFlower OrganicsOrganics by SararecensionRosenserienskönhetspanelen testarViridiEco