Ansiktspeeling med aprikos och apelsin

Evergetikon
140 kr/50 ml
Vegan: Ja

“Återfuktande scrub!”

Recension: En scrub som peelar samtidigt som den återfuktar, det är inte ofta det händer. Oftast så skrubbar en bort döda hudceller och sen lägger på en kräm för att hjälpa hyn återfuktas. Men här har du en riktigt oljig peeling som ser till att olja in ansiktet samtidigt du tar bort överflödiga hudceller med hjälp av skrubbkornen.

Den doftar dessutom underbart av apelsin och fortsätter att lukta en lång tid efter du använt krämen. Eventuellt får du tvätta ansiktet med vanlig ansiktstvätt för att få bort de överflödiga kornen samt oljorna, alternativt torka av med ren ren handduk. Ett varmt härligt bad med den här ansiktspeelingen kan rekommenderas. Vi älskar också att händerna i sig får en återfuktningsbomb.


Rose Otto Face Scrub

Dr Organic
115 kr/125 ml
Vegan: Ja

Skonsam peeling!”

Recension: Denna peelingen gör under för din hy och tar bort döda hudceller i ett svep. För den som vill ha lättare och mindre korn i peeling kan den här krämen rekommenderas, den känns knappt på huden! Den bidrar till att huden blir ren och mjuk med hjälp av rosotto-olja, aloe vera, kamomill, rosenvatten, bivax och persikokärnor. Doftar ljuvligt av rosor i badrummet och kan med fördel användas till hela kroppen.

Förpackningen ser ljuvlig ut! Det röda temat känns friskt och rosen på förpackningen stärker det intrycket!

Läs också: Fotvård – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Afrikansk Svarttvål

Loelle
89 kr/125 gram
Vegan: Ja

“Hej då dålig hy”

Recension: Denna svarta tvål har en lätt peelande effekt, ger lyster och gör huden len och samtidigt återfuktad. Huden är len och har lyster under flera dagar! Doftar friskt och är lätt att använda. Innehåller gurkmeja, aloe vera och neemolja, vilket är en fantastiskt kombination som huden bara älskar! Denna är extra bra vid olika hudåkommor, som exempelvis akne.

Snygg att ha i badrummet på ett litet fint fat, då blir den även extra lättillgänglig istället för att behöva pumpa ut produkt.

Läs också: Naturliga dofter – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Gentle Peeling

Rosenserien
260 kr/40 ml
Vegan: Ja

“Så len känsla”

Recension: Denna milda och skonsamma peeling är som en fröjd för huden med sina . Älskar förpackningen som är lätt att ha med i väskan vid olika resor. Den kladdar inte heller vilket gör den väldigt dryg och hållbar.

Peelingen ger en len och en askungeeffekt morgonen efter, något som man inte alltid är bortskämd med! Huden känns även återfuktad och mjuk efter den, precis som den ska kännas efter en otrolig peeling. De små kornen gör verkligen sitt jobb och rengör huden på djupet! Förpackningen är stilren med sin vita bakgrund och guldfärgade detaljer.


Roseship Peeling Mask

Marina Miracle
349 kr/30 ml
Vegan: Ja

“Ett ord: WOW”

Recension: Säg hello till nya favoritprodukten i badrummet! Denna mask innehållande vitlera arbetar effektivt med att ta bort orenheter från huden – och det märks! De små sockerkornen exfolierar huden på ett mycket skonsamt sätt och lämnar huden babylen. En av huvudingredienserna är nyponfröolja, med andra ord en ordentlig näringsboost som heter duga! Ansiktslystern är här för att stanna.

Locket är lätt att skruva av och det blir inget onödigt spill. Burkens gröna och jordnära färge passar in i vilket badrum som helst, fantastisk läcker och stilren grafik.

Av redaktionen

Dr OrganicEvergetikonLoelleMarina MiracleRosenserienskönhetspanelen testar