Eco Clean Face Canola

C/O Gerd
220 kr/200 ml
Vegan: Nej

“Ger dig en vacker lyster!”

Recension: C/O Gerd´s ansiktsrengöring ger dig en vacker lyster och en känsla av återfuktad hy. Rapsoljan hjälper till att lösa upp alla orenheter så som pormaskar, överskottsfet och även makeup. Tvätta först ansiktet en omgång och lägg sedan på en mask av samma kräm. Låt verka i 10-20 min för bästa resultat, perfekt som kvällsrutin!

Kommer i en vacker förpackning med tryckfunktion. Enkel vit grafik med en snygg och stilren svart text.


Juicy Clean

Mossa
110 kr/190 ml
Vegan: Ja

“Fräsch och naturlig glans!”

Mossas cleansing creme-mousse doftar ljuvligt och ger vad den lovar när det kommer till den fräscha och naturliga glansen en får. Med AHA-fruktsyror från vita vinbär hjälper rengöringskrämen till att bygga upp en lyster samt att huden får behålla sin naturliga pH balans.

Juicy clean kommer i en snygg vit förpackning med pump-funktion. Enkel vit grafik som pryds av vad den utlovar: vita vinbär.

Läs också: Hjälp till en bättre hudvårdsrutin


Cleansing Cream

Rosenserien
223 kr/200 ml
Vegan: Ja

“Smutsen och makeupen försvinner direkt”

Recension: En mild krämig rengöring som inte torkar ut eller skapar obalans i hudens viktiga syramantel. Denna rosdoftande och mjuka rengöring ger huden ny lyster och tar bort makeupen på ett mycket effektivt sätt. Otroligt skonsam för huden, den är dessutom vattenlöslig.

Naturlig förpackning med smidig pumpfunktion och väldigt stilren design. En fin svensk produkt, som gör sitt jobb väl.


Soothing Cleansing Lotion

Weleda
149 kr/75 ml
Vegan: Ja

“Bästa rengöringen för känslig hud”

Recension: En mild och effektiv rengöring för den mest känsliga huden. Rubbar inte hudens naturliga pH-värde och ser till att huden bevarar sitt naturliga skydd. Denna är proppfull med E-vitamin som bara gör gott för huden. Stort plus!

Förpackningen är i en dov och härlig rosa färg som gör dig glad och får en att direkt vilja testa den.


Ansiktssåpa

Dr Sannas
179 kr/100 ml
Vegan: Ja

“Ljuvlig doft och kanon för återfuktning!”

Recension: Ljuvlig doft och en hejare på återfuktning! Dr Sannas produkter gör en sällan besviken och den här lilla skönheten är ett av alla bevis. Olivoljan hjälper till att ge en fin lyster, oliv och kokossåpan återfettar hyn och oljan av grapefrukt avger en frisk samt härlig doft och sägs även ha en sammandragande effekt.

En produkt som gör sig otroligt snygg bland skönhetsprodukterna. En grön enkel liten flaska med pumpfunktion. Otroligt snygg grafik, samt stilren text.


Foaming Face Oil

Pulpe de vie
119 kr/75 ml
Vegan: Ja

“Rengör, mjukgör och återfuktar huden”

Recension: Rengör, mjukgör och återfuktar hyn. Ekologiska plommon ger en hint om doften och hjälper till att enkelt avlägsna makeupen, samt rengör och återfuktar – vad finns det inte att gilla? Huden känns mjukare och mer levande.

Fräsch förpackning med lätta och lugna färger som får en att direkt vilja grabba den ur badrumsskåpet.

Läs också: 6 effektiva rutiner för en strålande hud


Cream Cleanser

Kora
299 kr/100 ml
Vegan: Ja

“Lyxig kräm som ger en fläckfri hy”

Recension: En lyxig rengöringskräm som ger en fläckfri hy. Aloe vera, avokado, macadamianöt och nyponolja är de magiska ingredienserna som hjälper att vårda din hy. Den tar effektivt bort sminket och lämnar efter en mjuk och len hud.

Kommer i en snygg förpackning med korallkänsla och har en enkel pumpfunktion. Gör sig otroligt snyggt i badrumsskåpet.


Exfoliating Face Wash

Dr Organic
99 kr/150 ml
Vegan: Ja

“Helt annan lyster med ansiktstvätten!”

Recension: Ansiktet får en helt annan energi av den här krämen! De små kornen och den krämiga konsistensen gör att huden fri från smuts med en gång. Hemligheten med utstrålningen är guavan som är rik på C-vitamin. Helt klart en ny kompis att ha i badrumsskåpet.

En feminin och härlig förpackning med blommor på. En härlig tropisk doft sprider sig i badrummet.


Av redaktionen

rengöringskönhetskönhetspanelen testar