Hemp Seed Oil

Loelle
179 kr/100 ml
Vegansk: Ja


“Härlig mot huden!”

Recension: Denna oljan är fylld av antioxidanter, vitaminer och innehåller det älskvärda vitaminet Q10. Just det vitaminet kan hjälpa mot ålderstecken och stötta cellernas uppbyggnad. Det behövs bara en liten klick av denna oljan för att hela ansiktet ska bli näringsboostat! Med andra ord är flaskan väldigt dryg och håller under en längre tid.

Flaskans grafik är mörk, både själva oljan som syns men också etiketten, och med lite inslag av grönt blir det en stilren kombination.


Ageless Serum

Esse Skincare
1799 kr/30 ml
Vegansk: Ja

Uppstramande effekt

Recension: Detta fantastiska serum maxat med goda bakterier gör förändring på hudens viktiga mikrobiom och ser till att huden bildar mer hyaluronsyra, vilket resulterar i en direkt effekt genom att huden känns mer tajt och återfuktad. Den är verkligen ålderstrotsande och effekten förstärks och blir extra påtaglig vid långtidsanvändning. Detta serum blir ett med huden på ett kick!

Flaskans pump ger en lagom klick som täcker hela ansiktet, ingen överdosering alls. Grafiken är stilren och passar in i vilket badrum som helst! Vitt med silverfärgade detaljer gör sig sällan besviken.

Läs också: Ögonkrämer – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Rose Cream Anti Wrinkle

Rosenserien
405 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“Vilken skillnad!”

Recension: Denna krämen bevarar fuktigheten i huden – och det känns och syns! Huden känns otroligt smidig och får en annan lyster än tidigare. Fina linjer i ansiktet kan vara svåra att bli av med, men inte om du har denna produkten till din hjälp. Rosenkrämen har nämligen en huvudingrediens som är parakrasse, som har en bevisat effekt mot linjebildning i huden. Används med fördel som fuktkräm både morgon och kväll till hela ansiktet (Glöm absolut inte att smörja in halsen också!). Rosenkrämen funkar givetvis för alla hudtyper, men ger främst resultat för den torra och mogna huden!

Den guldfärgade touchen ger en sådan lyxig känsla, i kombination med den vita färgen blir detta en solklar favorit.


Youth Remodeling Cream Universal

Patyka
895 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“Bara bra ingredienser”

Recension: Denna otroliga krämen innehåller hela åtta stycken åldersmotverkande ingredienser! Extrakt från algen wakame arbetar upp volymen i ansiktet och aktiverar kollaget i huden, och vi alla vet hur viktigt kollagen är för huden. Dessa ingredienser syresätter cellerna och återfuktar huden, vilken näringsboost! Efter en tids användning känns huden full av lyser och rynkorna har minskat med ett synligt resultat.

Krämen känns så härlig mot huden och smälter snabbt in i utan kladd. Grafiken är stilren och snygg!

Läs också: Kroppsskrubber – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Närande Ansiktsolja

Dr Sannas
399 kr/30 ml
Vegansk: Ja

“Magisk olja”

Recension: Ansiktsoljan boostar, återfuktar och är extra bra för en torr och mogen hud. Den går in direkt och huden känns stram och den blir mer än återfuktad. Oljan är lätt och är hemligheten till en ung hud! Doften är från eteriska oljor från ros och rosenträ, doftar härligt och fräscht. Morotsoljans och avokadooljans höga halter av vitamin A och E främjar hudens elasticitet och huden en unik lyster.

I vanlig ordning är Dr Sannas produkter trevliga i badrummet. Det är lite tyngd i flaskan, något som spär på den lyxiga känslan.


Dr Organic Kollagen Drakblod

Dr Organic
199 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“Utjämnande effekt!”

Recension: Denna fuktkrämen är rik på antioxidanter, vilket verkligen känns i huden! Fukten hålls i hela dagen och ansiktet känns näringsboostat till max. Extraktet från svartvinbärsblad är fördelaktig för produktionen av elastin, något som resulterar i strålande hy och en fantastisk lyster. Kort och gott, en rejäl återfuktare!

Vit grafik med röda inslag gör att denna förpackningen känns fräsch, och då den heter “Drakblod” ger den röda färgen en röd tråd genom hela produkten.

Av redaktionen

Dr OrganicDr SannasesseskincareLoellePatykaRosenserien