Vill du ha vacker och frisk hud, lära dig mer om ekologisk och holistisk hudvård och äntligen förstå dig på din hud och vad den mår bra av? Köp en biljett och ta del av 15+ föreläsningar om holistisk hudvård!

Möt 15+ av Sveriges främsta hudvårdsexperter och ta del av deras spännande och ögonöppnande lärdomar om hudhälsa. Eventet är perfekt för dig som vill hitta rätt i hudvårdsjungeln och skapa en frisk hud du stortrivs med! Hela eventet lägger stor vikt på att belysa hudens behov, uppbyggnad och funktioner samt allt som den påverkas av: kost, livsstil, produkter, mental hälsa, vår omgivning etc.

Varje dag kommer tre till fyra hudvårds- och livsstilsexperter berätta hur du kan få en frisk och vacker hud genom ett naturligt och helhetstänkande sätt som tar hänsyn till dig och var du befinner dig just nu. Inte nog med det, långtidseffekterna av ökad personlig hälsa och välmående leder också till ett friskare samhälle, sundare konsumtionsvanor och därmed en hållbar framtid. Eventet belyser hudvård utifrån HUD. SJÄL. KROPP. MILJÖ.

Några av landets bästa terapeuter

De flesta expertsamtalen är live och ger dig möjlighet att ställa frågor kring din hud och utmaningar till några av landets bästa terapeuter. Lär dig av Lena Losciale, Christine Sjögren, Johanna Bjurström, Lisa Tallroth, RekoKollen, Catherine Dichy, Sara Nomberg, Cecilia Dieden och många fler. 

Hela eventet är online så du kan ta del av dessa ögonöppnande och livsförändrande samtal var du än är och du behöver inte resa någonstans.

Bredvid de dagliga expertintervjuerna, finns det också en chans att kika bakom kulisserna av årets Nordic Natural Beauty Awards vinnare! Möt eldsjälarna bakom några av Nordens bästa hudvårdsmärken.

P.S. Du kan se repriser på alla intervjuer om du missat ett expertsamtal. Du kan även köpa biljett till förra årets event.

Köp biljetter här

Låter det som ett event för dig? Då är allt du behöver göra att köpa din biljett och så får du automatiskt inloggningsuppgifter till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka.

Hela programmet och biljettförsäljningen hittar du här.

Av redaktionen

eventhudvårdJohanna Bjurström - Din hälsoheroSveriges Holistiska Hudvårdsvecka