Koppla ifrån i naturens famn

I denna fridfulla oas ges du möjligheten att koppla av och återansluta till ditt sanna jag. Möt naturen ansikte mot ansikte och låt dess helande energi omfamna dig. Lämna stress och bekymmer bakom dig och dyk in i en vecka av självupptäckt och återhämtning.

Genom noggrant utvalda aktiviteter som meditation, energihealing och yin-yoga skapar vi en plattform för inre balans och klarhet. Naturen blir er guide och du kommer att uppleva en djupare förbindelse med både dig själv och omgivningen.

En personlig upplevelse i liten grupp

På Anneberg Retreatcenter är det viktigt att skapa en intim och stödjande atmosfär. Med en begränsad grupp på högst 4 personer garanterar de inte bara en individuell upplevelse utan också en nära gemenskap. Din personliga healing- och coachingsession blir ett unikt tillfälle att fördjupa din resa.

Läs också: Återta din inre kraft – En unik retreatupplevelse för män

Din lärare: Geraldine Maatman

Geraldine är inte bara en erfaren healer, coach och yogalärare, utan också din guide på denna resa.

Hennes passion är att hjälpa dig släppa det som inte längre tjänar dig och återupptäcka din sanna själv. Hennes närvaro kommer att vara en kraftfull katalysator för din personliga transformation.

Praktisk information

Retreatcentret strävar efter att skapa en komplett upplevelse för dig. Från sex nätters boende i en mysig reträttbyggnad, till dagliga näringsrika måltider och transport under reträtten – de fixar allt. Dessutom kan du delbetala via Klarna för att göra denna investering i din hälsa ännu mer tillgänglig. Läs mer om retreaten på retreatsverige.se.

Läs också: Lås upp din inre potential: En transformativ retreat-upplevelse

Gör din hälsa till en prioritet – så här bokar du

Denna reträtt är inte bara en paus från vardagen utan en investering i din långsiktiga hälsa och välbefinnande. Skriv till info@retreatsverige.se för mer information om denna fördjupande resa till inre balans och självupptäckt. Ge dig själv gåvan av en vecka dedikerad helt till dig själv – din kropp, ditt sinne och din själ förtjänar det.

Av redaktionen

Anneberg Retreatcenterretreat