Få en djupare förståelse på ayurveda retreat

Välkommen till en oförglömlig helg av yoga- och ayurveda-retreat i april med gästföreläsare Marie Maitri Segelström från Ayurvedapodden. Det här är en möjlighet att utforska de ayurvediska rutinerna, yoga, föreläsningar, coachning och njuta av underbar mat i en mysig atmosfär på Österlen.

Denna retreat erbjuder en helhetsupplevelse som syftar till att främja en balanserad livsstil och välbefinnande. Genom te- och välkomstsamlingar, föreläsningar om ayurveda, yogasessioner, näringsrika måltider och tid för reflektion i naturen, får du verktyg för att integrera ayurveda och yoga i din vardag för ökad balans och harmoni.

Under helgen kommer du att delta i yoga- och meditationssessioner som främjar balans och lugnar sinnet. Genom asanas, pranayama och meditation enligt Satyananda yogatraditionen, ledd av Marie, kan du fördjupa din yogapraktik och hitta inre frid. En ayurveda retreat som ger dig en bra grund i yoga och ayurveda.

Läs också: Vattenfasta i grupp – retreat med Marie Segelström

Marie Segelström – din värdinna

Marie Segelström ayurveda retreat

Marie Segelström, även känd som Maitri, är din värd för helgen denna ayurveda retreat. Genom sin passion för att stödja människor och en intention att expandera medvetandet, delar hon sin kunskap om yoga, hälsa och välbefinnande.

Genom coaching, föreläsningar och yogaundervisning inspirerar hon deltagarna att göra välgörande val för sin hälsa och livsstil.

Praktisk information och boka så här

  • Plats: Franskans Crêperie och Retreat i Rörum
  • Boende: Delade rum för 2 eller 3 deltagare (möjlighet till separat boende för män och kvinnor)
  • Mat: Näringsrika måltider med vegetariska, veganska och glutenfria alternativ
  • Inkluderas: Workshops, boende, alla måltider.
  • Boka: Läs mer och boka på retreatsverige.se
  • Betalning: Delbetalning med Klarna är möjlig.

Investera i din hälsa på denna ayurveda retreat

Denna helg är en möjlighet att fördjupa din förståelse för Ayurveda, yoga och hälsa samtidigt som du njuter av en avkopplande miljö på Österlen. Välkommen att ge dig själv gåvan att utforska och investera i din fysiska, mentala och spirituella hälsa.

Marie och Franskans Crêperie ser fram emot att välkomna dig till en helg fylld av välbefinnande, insikter och gemenskap!

Av redaktionen

ayurvedaMarie Segelströmretreat