En liten blogg paus tar jag mig nu, i flytten som hållit på i flera dagar. Har nu äntligen landat i Liljeholmen. Från 50 kvm till 101 och barnen får egna rum igen och skönt är det att ha större.

Nu är det bara jobbet kvar med att plocka upp allt. Tur att jag har en sådan händig sambo som fixar och donar. 🙂

Det bästa av allt är att jag nu kommer att få tillbaks mitt rawfood kök, så nu kommer det kunnas mixas och torkas igen! Underbart!

IMG_1037

Mitt kontor flyttar också hem igen och tänk att kunna gå ner till Liljeholmskajen och ta sig ett dopp på lunchen eller varför inte sitta och jobba på bryggan. (En av fördelarna som egenföretagare) Skall bara hitta min badrock, någonstans i någon kartong…….nä nu blir att plocka upp lite mer så jag blir klar snart för vill ut i solen!

Önska mig lycka till! 🙂

Kram

Okategoriserade