Halloj kära vänner!

Ojojoj vad jag har varit produktiv! Gårdagen satt jag framför datorn nästan hela dagen med valet i bakgrunden. Jag har gjort en del omstruktureringar, hittat ny stil, fixat med annat nödvändigt o.s.v. Alltså otroligt nöjd. Idag blir det fortsätta med fix, tänkte ta några certifikat och ett av dem nu innan skolan startar. Sen blir det bastu ikväll!

Jag tänkte även tipsa om min samlingslänk till alla kanaler jag är verksam på ifall någon här är nyfiken, klicka isåfall in dig HÄR!

Jag vill tipsa om min fantastiska gröt med pumpkinspice. Kryddan har du sett tidigare här i flödet och nu finns den med i min frukostrutin. Jag slänger in länken här så du själv kan få göra den magiska gröten med pumpakrydda receptet!

Pumpakrydda recept hittar du här!
Klicka här för att komma till gröt inlägget.

Jennie SjölinRecept