Holistic Health Academy fyller 5 år under april och detta vill vi fira med att erbjuda 20 platser till 50% rabatt på Hälso och livsstilsterapeut utbildningen! Först till kvarn!
 
 
Utbildningen är för dig som vill arbeta med kost, näring, skönhet och hälsa, ur ett holistiskt och med en funktionsmedicinsk inritning!
 
Utbildningen är helt digital och du lär dig även göra analyser digital, vilket gör att du kan hjälpa fler till en bättre hälsa och livsstil, då du kan arbeta hemifrån. Hälso och livsstilsterapeut är ett framtidsyrke och fler behöver vår hjälp!
 
Du arbetar inte bara med din egna hälsa, utan du får även ett helt nytt nätverk och gemenskap med likasinnade!
 
Vill du veta mer om utbildningen och vad som ingår kan du kontakta oss på info@holistichealthacademy.se
 
Boka upp dig på ett upptäckarsamtal redan idag! Det är helt kostnadsfritt, du får svar på alla dina frågor och vi får veta mer om dina drömmar och planer för att hjälpa dig avgöra om utbildningen passar dig.

Efter samtalet får du en utförlig beskrivning i pdf om vad utbildningen innehåller och all information du behöver för att du skall känna dig trygg att gå utbildningen. HÄR kan du hitta lediga tider och boka in ett upptäckarsamtal med mig eller någon av coacherna på Holistic Health Academy.

“Det här är helt klart det bästa beslutet jag någonsin gjort att gå den här utbildningen”. – Amanda Blom, Hälso och livsstilsterapeut.
 
“Tusen tack än en gång för en suverän utbildning! Den har gett mig ett helt nytt liv känns de som ” – Sofia Lönnqvist, Hälso och livsstilsterapeut 
Holistic Health AcademyUtbildning