inspiration Johanna

Jag älskar att få inspirera andra människor! Att du hittar din livsstil och livskraft!

Vad älskar du att göra?

Gör du det i dag?

Om inte, vad hindrar dig från att göra det?

Jag lever i min dröm varje dag och hjälper dig gärna att du hitta din dröm och få dig att leva i den!

Hur går ett True Potential/introduktionsmöte till med mig?

Lättast bokar du in dig genom att boka dig direkt i min kalender. Gå in på hemsidan www.johannabjurstrom.se och tryck på knappen ”boka Johanna”. Du kan även maila mig på info@johannabjurstrom.se eller ringa mig på 08-207788.

När du bokat upp en tid kommer du få ett mail med information samt en länk till ett formulär som jag vill att du fyller i innan vårt möte.

Du kan boka upp för ett fysiskt möte eller för ett Skype möte. Det är ingen skillnad på mötet och det kommer gå till på lika sätt. Fördelen med Skype är att jag kan hjälpa dig oberoende på var du bor eller befinner dig.

När vi ses så är det bra att du har papper och penna framför dig, då det blir mycket information under timmen vi pratar. Du kommer även få med dig konkreta mål direkt med förslag på hur du går vidare för att uppnå dina mål.


Vad kan jag hjälpa dig med?

Vilken näring du behöver för att du skall orka som mest.

Vilken träningsform som passar dig.

Hur du kan tänka annorlunda mot vad du gör i dag.

Hur du blir en vinnare och ökar prestationen och får mer energi.

Vilken livsstil som passar dig.

Hur du når dina mål.

Hur du uppnår en hållbar hälsa.

Hur du kan växa jag i ditt företagande och/eller som människa.

Jag tittar till varje individ och ser precis vad du behöver. Jag älskar kunna hjälpa andra människor att växa. Att du hittar din livskraft och hälsa som gör att du känner dig stark, har livsglädje och energi.

Vad ingår i ett True Potential/introduktionsmöte?
Jag utgår alltid från vad just du behöver och därför kan det bli olika beroende på situation och behov. Allt spelar roll både, fysisk och psykisk hälsa. Det viktiga är att vi hittar en plan som fungerar för dig, dina behov och hur det skall fungera i din vardag.

Vi tittar på dina världen, hur du äter, hur din livssituation ser ut, vad du behöver för att må som bäst och vad du har behov av att titta mer på. Du kommer att få med dig minst 3 mål som du kan börja arbeta med direkt.

För att uppnå en hållbar hälsa och livsstil så behövs det oftast längre tid. Innan mötet är slut får du en plan för de verktyg och coachning just du behöver. Du får en tidsplan och rekommendation hur vi kan jobba vidare tillsammans till nästa steg. Mot dina mål för bästa livskraft och True Potential.

Varmt välkommen!

 

 

HälsaOkategoriserade