Mot hälsa i kropp, själ och ande. Hem till ditt djupare jag, till den helare du är djupt inom dig som du redan är, när illusionerna har fått lätta och sanningen kommer fram. Jag har fått möta så många hårda prövningar i mitt liv att jag tappat räkningen. Upplevt den djupaste sorg och varit i det mörkaste mörker av smärta inombords.

Att känna att världen har varit så hård och orättvis, att känna sig ensam i sin egen strävan av total frihet … då längtan har varit stor och växt sig större då jag så många gånger varit fången i en gyllene bur.Tills jag mötte honom, kärleken som jag aldrig upplevt förut.. som gjorde mig fri och lycklig in i själen.. Med honom hittade jag hem. Han som lösgjorde mig från bojorna.

Men när illusionerna försvann, fanns det även sidor jag behövde se hos honom och kliva bort från. Jag ställde frågan till mig själv, vem är han egentligen som jag valt att kalla min stora kärlek? Att vara en sökare som jag är som att balansera på två isflak … vilket kommer bära mig hela vägen fram? Vem ska följa med mig på livets stig, eller måste man vandra ensam den sista vägen fram?

Stora frågor söker svar, men jag vet när jag är kallad till mitt stora uppdrag, då kommer det från en kraft som inte går att stå emot.Då väljer jag att bara kapitulera och följa universums flöde, vila i ordet tillit till processen. Jag behöver följa själen som kallar på mig… den som tar mig ut till Moder Jords innersta källa, tar mig ner till havets djup för att finna visdomens gåva. Själen viskar, det är dags att åka hem tillbaka till dina rötter och minnas din visdom som vilar djupt inom dig, likt den Medicinkvinna du är. Afrika är ditt hem, det mäktiga berget Kilimanjaro viskar, kom hem till dig själv, hem för att minnas den uråldriga visdomen som finns inom dig. Med den ska du förena världen i kärlek, med den ska du sprida ljusets låga till alla världens barn.

Genom eld och vatten … är jag kraft & mod och styrka. Genom Luft och Jord blir jag en dag mitt egna ankare. Känna att springa med vargarna i det vilda blir frihet. Frihet att simma med delfinerna i det vackra vilda havet och gå barfota runt Moder Jord under den stjärnbeströdda himlen. Behöver dansa naken i regnet som faller och sköljer bort mina tårar av saknad av hans

hand. När jag älskar, då älskar jag fullt ut… trots smärtan kommer jag inte låta tvivlet flytta in, tvivlet som vill få mig att tro att riktig och ren kärlek inte finns för mig. När jag blundar känner jag hans hand i min…för att sakta känna att den glider bort. Med varsamma steg har jag istället börjat älska mig själv för jag har mod att följa min livsväg, genom alla prövningar och motstånd.

Varsamt har jag börjat lita på att jag kan hålla mig själv i handen, hålla den lilla flickan Ann-Loou och tryggt leda henne mot ljuset. Att vara en banbrytare är ingen enkel väg jag valt, att vandra uppför den andliga upplysningens steg är aldrig en vacker resa. Men så värt det.

Jag är villig att gå så långt som det krävs för det som ger mig känslan av att leva. 23 augusti förra året avslutade jag en 20- dagars vattenfasta för att nå den djupaste transformation & rening på cellnivå som hjälpte mig att läka min utmattning på rekordtid.

En mästare fasta som gav mig allt jag sökte och önskade i andligt uppvaknande, som hjälpte mig att läka min utmattning på rekordtid. Jesus fastade i öknen i 40 dagar för att nå upplysning… vi har alla våra vägar att gå. Ett år har passerat sedan jag gjorde denna resa.I somras, den 23 augusti startade jag en ny vattenfasta, för att hedra min resa genom livskrisen som drabbade mig i ett vingslag då jag förlorade allt jag någonsin älskat. Jag valde att vattenfasta i 12 dagar. En dag för varje ny månad som jag lyckats ta mig framåt rakt igenom krisen utan att undvika den eller smärtan som den bar med sig.

Avslut är alltid en start på något nytt…..viskar källan i mitt öra samtidigt som jag blickar upp mot det mäktiga berget Kilimanjaro.

Afrika är verkligen mitt hem, jag är hemma på alla sätt och med ny kraft är jag mer än redo att ta mig an mitt nya uppdrag. Att sprida kärlek, visdom och ljus till världen. Tillsammans kan vi göra skillnad, tillsammans i kärlek.

Välkommen att följa med mig på min resa som volontär på

@nicas_education_andtechnology

Hur långt är du villig att gå? När själen viskar kom hem?

I Kärlek,

Ann-Loou Bjällén

Insta: @annloou_