[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-80h5k’ admin_preview_bg=”]
Du blir inte av med problemen genom att ta bort dem – bara genom att ersätta dem med något POSITIVT, det du önskar! Nu är det en 180-gradare i synsättet som är på väg in, vi får tänka om i mycket. Den Mänskliga Manualen handlar om just det.

Den Mänskliga Manualen 4.0:

Vi behöver uppdatera till den Mänskliga Manualen till 4.0. Skälet till att så många mår dåligt, är trötta och varken fungerar väl eller kan njuta av sina liv beror på att vi kör på en utdaterad manual. Inte konstigt det haltar och blir systemfel. Alla uppdaterar sina datorer, mobiler, Appar och gadgets hela tiden – men när uppdaterade du ditt eget system….?

Vi människor har genomgått en enorm uppgradering sedan 2000-talets start – och nu är det dags att vi lever enligt det. För allt är helt annorlunda idag, därav mycket kaos och frustration (dis-ease).

När vi uppdaterar oss själva kommer allt att fungera mer smidigt.

På årets Dr Sanna Live-turné talar Dr Sanna Ehdin om det senaste inom hälsa och vad som hänt under det gångna året. Utifrån hennes 25-åriga erfarenhet av självläkning, helhetshälsa och hälsosam livsstil får ni nya fakta och metoder, forskning och handfasta råd.

.

Föreläsningen Den Mänskliga Manualen tar upp:

  • Den Mänskliga Manualen 4.0
  • Nya Hälsotriangel – rätt prio på hälsoåtgärder.
  • Människan en känslovarelse
  • Maten och dieter – vad gäller?
  • Fokus på tarmfloran: 10 ggr mer bakterier än celler i kroppen och vi är beroende av bra bakterieflora i hela kroppen.
  • SIBO & SIPO – det nya som drabbar allt fler och vad man kan göra åt small intestinal bacterial overgrowth och parasite overgrowth.
  • Youngevity! Vad gör dig 10-15 år yngre på kort tid? Vilka hälsovanor kickar in stamceller och föryngringsgener!
  • Kärlek till huden; kroppens största organ behöver skyddas och stärkas med rätt näring och produkter.
  • Nya NPH-program – NeuroPlastic Heart-program (fd Happy Heart-metoden) som jag utvecklat. NPH-program bryter med stressen och oron när den sker, och skapar ett omgående inre lugn. Det blir en effektiv Destress & Rewire – och det är enkelt att göra och tar tre minuter. Minska din stress, oro och negativa tankar genom att rewire hjärnan och få tillgång till en enorm reservoar av energi.

Se Sanna Live-filmen nederst!

“Många människor har uttryckt till mig att de har som tappat livet. De rör sig från en utstakad punkt till nästa punkt, ungefär som en orienterar som jagar märken i skogen. Men till skillnaden från orienteraren får de aldrig i mål, det blir som aldrig klart. Ytterst få känner sig som segrare i det nuvarande systemet. Varför?

Det handlar om att leva enligt den nya Mänskliga Manualen för hur vi människor fungerar. För vi kan aldrig få ordning på detta så länge vi fortsätter enligt en felaktig, utdaterad manual. Vi kan enbart få de positiva förändringar och förbättringar som vi förtjänar genom att ändra till en uppdaterad manual. Människan 4.0…”

.

Sanna Ehdin, PhD, var först i Sverige med att sätta fokus på vår naturliga självläkning när hennes bok DEN SJÄLVLÄKANDE MÄNNISKAN kom ut år 1999. Den blev en internationell succé och hon har sedan dess skrivit 15 böcker om självläkning, kost, helhetshälsa och livsstilsändringar. Dr Sanna Ehdin har föreläst för över 100.000 personer och är en av de stora hälsopionjärerna i Sverige. Sanna Ehdin har även grundat företaget Dr Sannas som utvecklar och tillverkar egna hudvårds– och rawfood produkter

.

.


[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/w7gvdkae_QI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-jmf8xp70′]

Aktuella föreläsningarDr Sanna Ehdins bloggFöreläsningar