IMG_1839

Nu har jag och min sambo, Fredrik tagit oss upp till Åre för att åka Downhill. Vi åkte upp i söndags med cyklarna på taket med en bilfärd på 7 h innan vi var framme. Nu är jag utrustad och förberedd med extra skydd och jag hopppas att det inte bli några fler besök hos läkaren. 🙂

IMG_1706[1]

 

IMG_1712

Första dagen var jag halvt chockad över den natur som finns här. Vi åkte linbana ända upp till Åreskutans topp 1420 m höjd över havet. Där åt vi på en restaurang “Bistrologisk” som bara serverade ekologisk mat, dessutom hade de ett helt veganskt alternativ! Jippi! Tog sedan cykeln ner för hela berget, det tog oss ca 40 minuter. Maffigt var det!

IMG_1740

 

IMG_1747

 

IMG_1756

 

IMG_1750

I går var det lite sämre väder så vi bestämde oss för att åka en tur med bilen ill Norge. Vi tog oss över gränsen från Storlien till Norge. Det vi såg och upplevde var nog ett av mina starkaste upplevelser i naturen på länge. Att komma från storstan och ut i denna natur väcker många sinnen!

 

IMG_1780

 

IMG_1819

IMG_1770

Jag och Fredrik satt en stund och bara sög in all näring från naturen. Kan verkligen rekommendera alla att åka och uppleva detta ställe för att stärka kropp och själ.

IMG_1785

Vad har varit ditt starkaste sommarminne?

Kram
Johanna

HälsaLivet som Johanna