Kroppslotion med Probiotika

Dr Sannas
199 kr/150 ml
Vegansk: Ja

“Oljorna gör jobbet!”

Om produkten:
En len kroppslotion med närande och återfuktande egenskaper med en upplyftande doft av lavendel, apelsin och bergamott. Denna kroppslotion innehåller bland annat ekologisk broccolifröolja, kokosolja och tistelolja som gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Kombinationen av olika fettsyror (Omega 3, 6 och 9) och fuktgivare hjälper den till att återfukta huden på djupet. Probiotika innehåller peptider som hjälper till att hålla en bra fuktbalans i huden.

Skönhetspanelens recension:
Superhärlig konsistens! Det känns som att lotionen blir ett med huden väldigt snabbt och man kan snabbt ta på sig sina kläder efteråt utan kladd, stort plus! Att den är fullproppad med ekologisk broccolifröolja, kokosolja och tistelolja är svårt att missa, för kroppen blir mjuk och len. Oljorna jobbar verkligen in i djupet och efterlämnar en återfuktad hud med lyster. Du känner av effekten direkt av dessa underbara ingredienser!

Är du något doftkänslig men ändå vill ha en svag doft är denna perfekt! För den innehåller svag lavendel, apelsin och bergamott som man bara kan ana. För den som är mest doftkänslig i panelen var denna en riktig höjdare, “en av få bodylotions som mitt doftsinne klarar av!” hälsar hon. Dr Sannas produkter ligger som vanligt oss väldigt gott om hjärtat och bodylotionen med probiotika är inget undantag, det är en ren fröjd att få smörja in kroppen med denna.

Läs också: Micellärvatten – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Body Cream with Litsea Cubeba

Rosenserien
290 kr/150 ml
Vegansk: Ja

“Helt magisk doft

Om produkten:
Fuktgivande kroppskräm med litsea cubeba och havtorn. Krämen har en bas av rättvisemärkt aloe vera som återfuktar effektivt samtidigt som essentiella fettsyror från havtorn som gör huden mjuk och smidig. Absorberas lätt av huden. Frisk citrusdoft av litsea cubeba. Svensktillverkad av hög kvalitet!

Skönhetspanelens recension:
Denna har verkligen allt man vill ha i en bodylotion! Den doftar hur smaskigt som helst, den gör huden babylen och den absorberas snabbt in i huden. Fettsyrorna i denna bodylotionen tar verkligen smidigheten till en helt ny nivå!

Kan vi tala om doften? Den är fräsch citrus som håller i sig hela dagen och är verkligen något utöver det vanliga. Kanske inte något för den mest doftkänsliga, men för dig som vill dofta fräscht och vara återfuktad hela dagen – här har du din nya favoritprodukt! För den mest torra ur skönhetspanelen var denna en räddare i nöden, hon smorde sig med denna varje morgon och fick ett märkbart resultat efter bara några få användningar. Nu vinkar vi adjö till torr och vintertrött hud för gott med denna underbara body Cream with Litsea Cubeba från otroliga Rosenserien! Ett namn vars produkter vi alltid är nöjda med.

Läs också: Acnekit – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Revitalizing oil serum for dry skin

Miya Cosmetics
87 kr/200 ml
Vegansk: Ja

Hejdå torr hud

Om produkten:
Formulan är för alla hudtyper, oavsett om du är normal, känslig eller torr. Rekommenderas för hela kroppen och även på dekolletage, särskilt torr hud, till exempel på armbågar, knän och fötter. Väldigt lämplig för mogen hud som skadad av UV-strålar och har fläckar och missfärgning. Återfuktar omedelbart och lugnar huden genom komfort och omedelbar, djupgående vård.

Skönhetspanelens recension:
Denna är maxad av härliga oljor! Olja från sötmandel, arganträd, kokos och avokado är bara några som står på denna ingredienslistan och samtliga utgör ett toppenjobb. Den är smidig mot huden men tar något lång tid på sig att sjunka in ordentligt, men när den väl har gjort det framträder en återfuktad och mjuk hud. Innehåller en dos av E-vitamin, något som är känt för att mjukgöra på djupet!

Doften är något för den medvetna tonåringen, precis som designen avslöjar. Det är en rosa färgklick i badrummet som tonåringarna gärna sträcker sig efter! Det är en väldigt gullig design med den rosa färgen och deras logga som är ett vackert hjärta. Värt att tillägga är att detta märke inte säljs i Sverige än, men vi fick chansen att testa produkten ändå, något vi är så glada över. Håll ögon och öron öppna – snart kommer detta härliga märke till den svenska marknaden!

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat!

Av redaktionen

BodyboomDr SannasMiya CosmeticsRosenserienSkönhetspanelen