Jag ville verkligen att Ekoappen skulle göra stor skillnad, men jag kunde aldrig ana hur stor.

Vikten av att ha rätt människor runt sig

Ninnie berättar för mig att många års hårt arbete med sena nätter och helger har tagit henne dit hon är nu. Men hon poängterar att den största skillnaden blev när hon fick flera hundra nya “gröna” delägare, en ny partner och ett stort engagerat community med kända hälso- och hållbarhetsprofiler och experter.

Det är tack vare mina delägare och mitt community som vi kan nå ut till så här många med vårt viktiga budskap. Vi gör verkligen det här tillsammans!

Läs också: Ekologisk eldsjäl med vind i seglet

Bolagets spännande framtid

De allra flesta håller nog med om att vi måste vara rädda om vår hälsa och vår planet. Men alla tar ju inte steget och startar ett bolag som driver frågan framåt. Så jag frågar Ninnie vad som är hennes drivkraft och får ett väldigt träffande svar.

Det här är det viktigaste som finns enligt mig! Ingen kan göra allt – men alla kan verkligen göra något. Jag har min drivkraft i att jag på riktigt vill förändra världen. Jag vill lämna något bra efter mig, mina barn ska kunna känna sig stolta över att deras mamma kämpade för deras skull. För vi måste förändra vårt sätt att leva. Varje dag väljer vi om vi vill bidra till en ljus framtid genom att rösta med våra pengar på sådant som gynnar vår hälsa eller vår planet. Så de små sakerna du gör i vardagen är ett ställningstagande och är verkligen betydande i bidragandet till en bättre värld Arbetet med Green Apps och Ekoappen handlar för mig om att inspirera fler till bättre val, varje dag!

När jag frågar vad som kommer härnäst, skiner Ninnie upp och berättar att Green Apps Technologies, bolaget bakom Ekoappen, har en väldigt rolig och spännande framtid. Redan nu har de påbörjat en ny plattform där de ska inspirera ännu fler till naturlig hälsa och hållbar livsstil. Under nästa år planerar de även att göra en notering av bolaget. Dessutom har de siktet inställt på en internationell expansion av både Ekoappen och den nya plattformen, med start 2023.

Läs också: Tack vare dig är jag nominerad till #gamechangerblekinge

Vill fokusera på vad vi lämnar efter oss

Avslutningsvis frågar jag Ninnie om vad som är hennes drömeffekt av det hon gör?

Vi har en fantastisk resa framför oss och jag är så glad och tacksam över att få göra den med alla likasinnade delägare och communitymedlemmar! Nu storsatsar vi tillsammans på att skapa en riktigt grön och skön framtid – för alla!

Jag vill skapa en värld som vi kan vara stolta över, som vi kan lämna över till våra barn och barnbarn. En värld där vi sätter största fokus på människors välbefinnande, vårt näringsintag, vår hälsa, djuren och hela planetens framtid.

Av Emilia Redmo

Green AppshållbarhetNinnie Wikströmnyemissionpreipo