Hand Made Soap Coconut

Faith in Nature
29 kr/100 gr
Vegan: Ja

Doft som påminner om semestertider

Recension: Doften av kokos påminner en om semestertider och vem vill inte påminnas om utlandsresor? En tvål som är perfekt för den känsliga huden. Den blir nästan lite kletig (på ett bra sätt) när man tvålar in sig, vilket är ett tecken på att den återfuktar huden väl.

Den kommer i en fin naturlig liten papplåda. Själva tvålen är brun och har rundade sidor, vilket är skönt för händerna att tvåla in sig med.

Läs också: Läppcerat – skönhetspanelen har valt sina favoriter


Ekologisk Rhassoultvål

Loelle
89 kr/75 gr
Vegan: Ja

“Handgjord tvål med djuprengörande egenskaper”

Recension: En ekologisk och handgjord tvål med djuprengörande egenskaper. Otroligt skön att tvåla in sig med, inga vassa kanter och de små kornen hjälper till att exfoliera kroppen. Med mjukgörande egenskaper och en vacker lyster är rhassoultvålen att föredra.

Den kommer i en liten pappförpackning med vacker grafik, tvålen är dessutom skyddad av en plastpåse. Vegansk, oparfymerad och handgjord av ett kvinnokooperativ i Marocko.


Drömsk

Tvåla & Tvaga
130 kr/120 gr
Vegan: Ja

“Härligt lödder som återfettar”

Recension: Händerna älskar denna! Tack vare macadamianötsoljan och kokosoljan återfuktar denna tvål ordentligt och ger dessutom näring. Samtidigt som du löddrar sprids en örtig och blommig doft i badrummet – en spännande kombination! Alla tvålar från Tvåla & Tvaga lever som alltid upp till förväntningarna och mycket mer därtill!

Förpackningen är stilren och enkel, vilket stärker känslan av lyx.

Läs också: Hårinpackningar – skönhetspanelen har valt sina favoriter


Face & Body Luxury Soap

Evergetikon
68 kr/120-140 gr
Vegan: Ja

“Återfuktning på hög nivå “

Recension: En tvål som inte torkar ut, utan istället återfuktar huden. Kallrörd och med fantastiska oljor som bland annat oliv, mandel och kokosolja. Den innehåller även närande egenskaper från aloe vera, ringblomma och bittermandel. Lukten är väldigt fräsch men samtidigt väldigt mild och passar för doftkänsliga användare. En tvål för hela kroppen!

Förpackningen har jordnära och lugna färger och andas verkligen Grekland från sin bästa sida. Handtillverkad på Kreta, av endast naturliga råvaror.

ekologiskEvergetikonFaith in NatureHållbarLoelle Organic BeautySkönhetspanelentvålTvåla&Tvaga