Fairy’s crown

Uoga Uoga
119 kr/200 ml
Vegan: Ja

“En fantastiskt härlig doft”

Recension: En fantastiskt härlig, syrlig doft sprider sig i hela badrummet. En effektiv mask fylld med närande egenskaper såsom avokadoolja, jojobaolja, björkknoppar och nässlor som gör under för hår samt skalp.

Kommer i en rejäl plast burk med ett lock av aluminum som pryds av en enkel grön design. Ta upp lagom mängd av krämen och applicera ut på hela håret, låt verka i 5-10 min.


Intensive Conditioning Hair Mask

Dr Organic
172 kr/200 ml
Vegan: Ja

“Ger ett nytt liv åt ditt hår”

Recension: En hårmask som ger ett nytt, glansigt liv åt ditt hår. Krämen sägs främja hårväxten och vem vill inte få ett fylligare svall? Proppad med hampaolja, aminopeptider och naturliga bioaktiva ingredienser som hjälper till att stimulera hårväxten.

Kommer i en klassisk plastburk fylld med silvrig/grön grafik. Använd lagom mängd till håret, låt verka i 10 min och njut sen av ett starkare svall.

Läs också: Få ett tjockare hår – här är tipsen både inifrån och utifrån


Regenerating Hair Mask

Noah
159 kr/200 ml
Vegan: Ja

“Anti-aging för håret”

Recension: Denna gräddiga och återfuktande mask lämnar en riktigt skön känsla efter sig. Den innehåller bland annat arganolja, som är extra bra för återfuktning av kluvna toppar. En känsla av sommar med vind i håret kommer upp i våra tankar efter denna sköna mask.

Kommer i en generös plastburk med stilren design. Ger känslan av en frisörprodukt. Doften är magisk och sitter i länge.


Hårmask nr22 Varm Bergamott

Bruns Products
349 kr/350 ml
Vegan: Ja

“Utför mirakel för håret”

Recension: Denna hårmask är helt handgjord och det känns att den innehåller en massa kärlek. Den innehåller bland annat ekologisk jojobaolja och sheasmör som reparerar håret. Den ger resultat direkt, det både känns och syns på håret att kvalitén blivit bättre och kluvna toppar bli ett minne blott. Doften är mjuk och varm.

En stor plastbruk med aliminiumlock och rikligt med innehåll. Lyx i vardagen och håret ser tjockare och friskare ut. Ett måste i badrummet!

Läs också: Allt du behöver veta om balsammetoden


Omega 9 Hair Mask

Rahua
649 kr/120 ml
Vegan: Ja

“Super-reparerande kraft”

Recension: Denna lyxförpackning och krämiga mask återskapar håret så det känns som nytt. Med omega-3-oljor som gör håret mjukt och quinoa som har en reparerande effekt, tillsammans med lugnande lavendel – en fantastisk kombination som ger resultat.

Flaskan är i glas och har en tung och lyxig känsla, med text i guld. En mild och behaglig doft som passar de flesta, där man kan ana lavendel och eukalyptus.


Miracle Hair Mask

Unique Haircare
179 kr/120 ml
Vegan: Nej

“En magisk närande hårkräm”

Recension: En magisk liten glasburk fylld med närande kräm för håret. Hårmasken gör underverk för torrt och slitet hår med sitt värdefulla sheasmör. Parfymfri, så den passar alla i familjen.

Kommer i en liten glasburk med ett svart plastlock. Ta en lagom mängd beroende på hur mycket hår du har och låt verka i 5-10 min, sen är håret lika vackert som efter ett besök hos frisören.


Deep Impact Conditioner

C/O Gerd
149 kr/200 ml
Vegan: Ja

“Både balsam och inpackning”

Recension: En hårmask fylld med blåbär, quinoa och vatten från Jokkmokk, med en mild och fin doft. Går att använda både som balsam och hårinpackning om en låter det sitta i längre, vilket panelen gillar. Passar bäst på den i panelen med tjockt och frizzigt hår som behövde en liten extra spark i baken.

Kommer i en snygg avlång plastförpackning med tryckfunktion. Enkel, mörk grafik som passar bra i det skandinaviska badrummet.


Av redaktionen

Bruns productsCare of GerdDr OrganichårNoahRahuarecensionskönhetspanelen testarUnique HaircareUoga Uoga