Vad är hälsa för dig?

För mig är hälsa mer än bara mat, det är helheten med allt från den mentala hälsan, tankar till rent vatten, mat och motion, osv. Det är helheten!

Berätta om Holistic Health Academy, vad gör ni?

Holistic Health Academy vill skapa frihet genom kunskap för hälsomedvetna människor i sikte att förändra världen! Vi har utbildningar inom hälsa, skönhet och mental träning. Vi är en helt digital plattform där du kan studera vart du än befinner dig i världen. De stora utbildningarna som vi har är Hälso- och livsstilsterapeut, Advanced Skin Therapist och nu den senaste utbildningen med Sanna Ehdin till Fasteterapeut.

Vi har även nya utbildningar på gång och intresset för hälsa växer hela tiden, vilket vi tycker är jättekul men också viktigt för att fler skall få kunskapen om sina egna kropp, men också för att kunna hjälpa fler människor till bättre livsval.

Läs också: Annica: ”Som digital nomad lever jag mitt drömliv”

Kan alla bli en elev hos Holistic Health Academy?

Absolut! Är du över 18 år och har ett stort intresse för hälsa är du varmt välkommen med din ansökan. Vi har olika utbildningar och kurser på skolan och planen är att det skall bli fler inom snar framtid. Just nu erbjuder vi utbildningar till Hälso- och livsstilsterapeut, Advanced Skin Therapist och Fasteterapeut.

Vilken är din roll på Holistic Health Academy?

Min roll är VD och jag står för utvecklingen och för företaget framåt. Jag håller även i utbildningarna Hälso- och livsstilsterapeut och Advanced Skin Therapist. Jag har arbetat och drivit företag inom skönhet och hälsa i över 20 år och det är aldrig tråkigt.

Vad är din drivkraft till ditt entreprenörskap?

Jag älskar att se människor växa och utvecklas. Att fler får kunskap om sin kropp och gör medvetna val.

Något som jag brinner mycket för är även att fler kvinnor arbetar med sin dröm och från vart de vill. Jag har själv levt som digital nomad och skapat en frihet att kunna bo och arbete i från alla världens hörn. Många som gått utbildningarna har den möjligheten att själva skapa sig den friheten att arbeta digitalt med analyser.

Jag älskar att skapa och dela med mig av min kunskap!

Läs också: 5 olika sorters fasta – vilken passar dig?

Hur ser framtiden ut för Holistic Health Academy?

Mycket ljus och det händer så mycket kul! Vi har aldrig stått starkare än vad vi gör just nu! Vi utvecklas hela tiden och vi anställde precis en Team Leader och en Rektor för att kunna skapa ännu fler utbildningar. Nya utbildningar är på gång till hösten och vi som arbetar inom Holistic Health Academy har världens bästa arbete. 

Vilka är dina tre bästa tips för att lyckas som entreprenör?

  • Ha en tydlig målbild och ge inte upp, oavsett vad andra säger. Har du en dröm och tror på den, så gör den. Jag har aldrig varit en vän med Jante och sade upp bekantskapen för många år sedan. 
  • Döm inte andra människor – det säger mer om dig än den du dömmer. För mig är det viktigt att alla blir sedda, förstådda och får närhet och det gäller även mig själv. Att skilja på person och handling är också viktigt och att se vad som kan ligga bakom en handling. 
  • Att vara entreprenör krävs mod och hårt arbete, men med rätt inställning kommer du långt. Å glöm inte att ha kul på själva resan till målet.

Av redaktionen

digital nomadentreprenörskaphälsaHolistic Health Academyjohanna bjurström